Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > πατάς 5-7 φορές πάνω στο kernel version για να μπεις στο CIT, εκεί θα βρεις την επιλογή proximity sensor και θα κάνεις calibration
Δες και σχετικό βίντεο
-
Καλησπέρα σε όλους!! Έχω το δεκαπυρηνο 2.11 Max και η ενημέρωση του έχει κολλήσει στην 7.6.8 Έχουμε κάποια ενημέρωση για τη 9; ισχύει ότι θα έρθει κατά τον Σεπτέμβριο;
-
-
Ο/H geoka7 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!! Έχω το δεκαπυρηνο 2.11 Max και η ενημέρωση του έχει κολλήσει στην 7.6.8 Έχουμε κάποια ενημέρωση για τη 9; ισχύει ότι θα έρθει κατά τον Σεπτέμβριο;
Σύμφωνα με το προφίλ σου έχεις το Nikel , δεν κολλάει πουθενά το max .
Το rn4 mtk έχει σαν τελευταία επίσημη ρομ την 7.5.25 η 7.6.8 έχει αποσυρθεί η μαμά xiaomi επίσημα πάγωσε τις αναβαθμίσεις κάποιων σειρών, κυρίως redmi μέχρι τον Αύγουστο. Μια χαρά είσαι , μάλιστα έχεις και μεταγενέστερη της τελευταίας επίσημης, διότι η τελευταία αποσύρθηκε , αναμονή λοιπόν. -
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Σου παραθέτω τα στοιχεία της συσκευής για να δεις το Max που έγραψα.[
-
Με το max που αναφέρει στην ταχύτητα της CPU, απλά υποδεικνύεται ο μέγιστος χρονισμός στον οποίο μπορεί να φτάσει.
-
-
Αυτή είναι η τελευταία γιαυτό δεν βρίσκει update
MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
Καλημέρα σε όλους εάν το κινητό δεν έχει την 800 την πάντα δεν πιάνει πουθενά 4g?Σας ρωτώ γιατί στο σπίτι μου πιάνω H+ συνέχεια, και 50 μετρα μακριά πιάνω 4g.Ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα