Δηλαδή εσένα ή επιλογή σου είναι επειδή γράφει το κατάστημα μπροστά xiaomi ? Επίσημο service δεν υφίσταται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, απλά κατάστημα είναι. Για το τι υπηρεσίες και ποιες η τιμές του δεν γνωρίζω, αλλά καλό είναι πρώτα να τους πάρεις τηλέφωνο να σου πουν την τιμή μην ξεχάσεις να ρωτήσεις αν είναι μαζί με ΦΠΑ ή τιμή fix, μην τρέχεις μετά όταν την ακούσεις αντίθετα στον μονόδρομο.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
καλησπερα σας
ειμαι νεος στο forum και νεος χρηστης του κινητου xiaomi note 4x mediatek 4g/64gb
δεν ειχα ξανα xiaomi μεχρι τωρα, ουτε εχω ασχοληθει με root, rom κτλ
εχει ελληνικα, google play και γενικα δεν εχω κανενα σοβαρο προβλημα (εκτος απο κατι ρυθμισεις που δεν εχω βρει ακομα)
εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και αλλου αλλα εχω μια απορια.
γιατι να περασω καποια αλλη rom και να μην αφησω αυτη που εχει? τι παραπανω θα εχει μετα?
οπως καταλαβαινετε ειμαι newbie αλλα αν μου εξηγησετε θα καταλαβω, η δωστε μου κατι να διαβασω
ευχαριστω -
Για ανέβασε screenshot με την ρομ που φοράς, ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, έκδοση miui.
Xtrv προτερίματα TWRP, πιο ελαφρύ ρομ απαλλαγμένη από διάφορα που δεν μας χρειάζονται, tweaks και optimisation scripts, power menu, Dolby Atmos, super Su ή magisk για root
Μειονεκτήματα updates χειροκίνητα σε αντίθεση με την official όπου τα updates είναι ota. -
Γνώμη μου εαν έχεις που θα έχεις official stable rom κάτσε όπως είσαι μάθε την συσκευή σου δες πώς είναι το περιβάλλον της miui και διαβασε και λίγο να μπεις στο κλίμα , και μετά θα έχεις τον χρόνο και την γνώση να "παίξεις" με rom και root , καλορίζικο και καλώς μας ήρθες !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Άστο όπως είναι γιατί τα nikel είναι και λιγάκι περίεργα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
thanks για την απαντηση
σχετικα με αποριες ρυθμισεις κτλ που μπορω να ρωτησω? σε αυτο το θεμα η σε αλλο? -
Εδώ που είσαι κάνε τις ερωτήσεις σου. Στο νήμα του κινητού σου είσαι.
-
αρχικα θελω να ρωτησω που μπορω να βρω θηκη γιαυτο το κινητο γιατι δυσκολα βρισκεις αποτι καταλαβα
πηρα αυτη εδω Θήκη Sentio Back Cover για Redmi Note 4X Διάφανη - Θήκες
κανει αλλα δεν ταιριαζει απολυτα. εχει μικρη διαφορα
1. πισω στη καμερα, φλας, αποτυπωμα (καποια χιλιοστα)
2. στο πανω μερος στα ακουστικα ειναι κοντα στη τρυπα, καλυπτει τις υπερυθρες
3. στο κατω μερος καλυπτει μια απο τις τρυπες δεξια και αριστερα
λεπτομεριες βεβαια αλλα ψαχνω να βρω ακριβως γιαυτο το κινητο, οπως ειναι η θηκη που λεω απο το πλαισιο, αλλα σε μαυρο χρωμα
το εχει βρει πουθενα κανενας?
=============== Αυγ 26th 2017, 6:44pm ===============
επισης ψαχνω μια λειτουργια που στα sony λεγεται stamina
ειναι για οικονομια μπαταριας και αυτο που θελω ειναι οταν σβηνει η οθονη να απενεργοποιουνται τα wifi - δεδομενα
ειδα κατι παρομοιο στο μενου για τη μπαταρια αλλα δε καταλαβα ακριβως αν κανει αυο που λεω -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ LENOVOK3.ENA ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΩ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ XAOMI ΚΑΙ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ REDMI NOTE 4 .ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 4Χ???
=============== Αυγ 26th 2017, 6:49pm ===============
ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ FAN.
KAI ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ -
Καλησπέρα φίλε μου. Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα διότι είναι δυσανάγνωστα και στην άτυπη γλώσσα των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις.
-
Αδερφέ γράφε με μικρά, και να μην γίνεις φαν δεν θα σε μαλώσει κανένας μην ανησυχείς, η δουλειά σου να γίνεται.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα