απ'ευθείας. θα στο κάνει αυτό μόνο του και ούτε που θα το καταλάβεις.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Θα γίνει ανώδυνα, σαν βελούδο.
-
Πόσο πιάνει να πουλήσω τώρα το συγκεκριμένο, αγορασμένο πριν 6 μήνες από Κωτσόβολο στα 249€
-
-
Το ισοπέδωσες το παλικάρι, αλλά...ναι, τόσο κάνει..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εγω κοντα στο 100αρικο υπολογιζα, αν δεν το χαρίσω θα το σκοτώσω σε αυτή την τιμη.
-
Όχι εγώ λέω να το δώσεις ένα 50ρικο. Έχουμε παρανοήσει από αυτά που διαβάζουμε. Η αξία του nikel είναι κανά 10ρικο, βαριά 20αρι κάτω από το mido και αυτό κυρίως γιατί χάνει στην αυτονομία και στην υποστήριξη σε AOSP ROMs. Σε όλα τα υπόλοιπα πχ multitasking, μουσική, αποκρισιμότητα είναι το ίδιο ή καλύτερο. Η κάμερα είναι...χάλια και στα 2. Σε καμία περίπτωση δεν είναι (ακόμα τουλάχιστον) συσκευή του κατοστάρικου, για λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης.
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
-
Δεν πιστεύω ότι τα 120€ για ένα μεταχειρισμένο Nikel έξι μηνών είναι χάρισμα ,δεν μίλησα για 50€ ποτέ. Αλλά στα 140 € συγνώμη αλλά θα δώσω 15€ παραπάνω και θα πάρω καινούριο Mido.
ΥΓ και εγώ δεν δίνω το Kenzo μου ούτε για 160€ αλλά εκεί μπλέκει το συναίσθημα , η πραγματική του τιμή στην αγορά μεταχειρισμένο βαριά βαριά τα 120€. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα