Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλημέρα παιδιά. Μου έγινε ενημέρωση της εφαρμογής ''Calendar''. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να επιστρέψω σε προηγούμενη έκδοση. Πήγα στις ρυθμίσεις -εφαρμογές - Calendar αλλά δεν βλέπω κάπου κατάργηση ενημέρωσης....
Ευχαριστώ. -
Καλησπερα σε ολους.... εχω το redmi note 4 mtk και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω το miui 9 και να κανω αναβαθμιση σε nougat. Εχω ψαξει αλλα επειδη εχω μπερδευτει αν μπορουσε καποιος ας δωσει τα φωτα του. ευχαριστω πολυ.
-
-
-
Ο/H Stam07 έγραψε:
Το ξέρω ότι δεν το φόρεσε ακόμα έλεγα σε φάση custom rom.
-
-
Ο/H asx1980 έγραψε:
Εγω πάντως μια απορία την έχω για εμάς που έχουμε το redminote 4mtk nikel που δεν θα πάρουμε ποτέ την νουγκατ, δεν είναι και τόσο παλιά η συσκευή , την καλησπέρα μου σε όλη την ομάδα
Σιγουρα δεν φταινε τα χαρακτηριστικα του κινητου....δεν ξερω τι γινεται. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Stam07 έγραψε:
Το ξέρω ότι δεν το φόρεσε ακόμα έλεγα σε φάση custom rom.
=============== Σεπ 23rd 2017, 10:04pm ===============
Μια άλλη απορία... Ποια διαφορά με την έκδοση snapdragon και εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τις ενημερώσεις; -
γενικα τα MTK φαίνεται να τα έχει παρατήσει η xiaomi. Τα βγάζει καμία ψευτοενημερωση έτσι για τα μάτια του κόσμου. Το παιχνίδι έχει στραφεί προς τους snap.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλημέρα... Οκ σε αυτό που λες φίλε Pechr το γιατί είναι το θέμα. Αφού και το RN4 MTK είναι καινούριο κινητό δεν μπορείς να πεις ότι έχουν περάσει τα χρόνια και το παρατησαν. Και σαν δυνατότητες το κινητό έχει πολλές, δεν γίνεται να μην μπορεί να σηκώσει την nougat έκδοση π.χ. Και στην τελική η μόνη διαφορά είναι ο επεξεργαστής με την έκδοση snapdragon αν έχω καταλάβει σωστά. Τόσο πολύ δύσκολο είναι επειδή αλλάζει ο επεξεργαστής να μην μπορούμε να πάρουμε αναβαθμίσεις;
-
Ο/H Stam07 έγραψε:
Τόσο πολύ δύσκολο είναι επειδή αλλάζει ο επεξεργαστής να μην μπορούμε να πάρουμε αναβαθμίσεις;
Η Mediatek δε σέβεται τους κανόνες του ανοιχτού κώδικα, κάνοντας τα Android προϊόντα της ανασφαλή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα