υπαρχουν καπου οι οδηγιες για να παω στη dev αλλα και αυτο που θελω για την αναλυση?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H aledjo έγραψε:
υπαρχουν καπου οι οδηγιες για να παω στη dev αλλα και αυτο που θελω για την αναλυση?
Τωρα οσο αναφορα τς dev ειναι ενα θεμα προς συζήτηση γιατι εισαι σε official global και η dev global δεν ειναι και τοσο καλη(τα παιδιά θα μας πουν σίγουρα)..αμα θελεις να πας σε ελληνικη που εχει ως βαση την china τοτε πρεπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να κάνεις μια διαδικασία (μπορει να ακούγεται βουνο αλλα με λίγη προσπαθεια ολοι τα καταφεραμε)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@john volk
@leotzian
ωπα παιδια δε με καταλαβατε τι λεω
οταν λεω αναλυση εννοω οοοολα τα πραγραματα και οχι μονο τα εικονιδια τις αρχικης
για τα εικονιδια εχω βαλει το MIUI Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.i.miui.launcher&hl=el
και μια χαρα ειναι
αυτο που θελω τη γενικη αναλυση σε ολο το κινητο, που να φαινεται σε ολες τις εφαρμογες.
facebook, chrome κτλ
κανω αυτο που λεει το βιντεο αλλα δε με αφηνει να κανω save -
Στη dev έκδοση της rom μπορείς να "παίξεις" με τα dpi, αλλά το πόσα εικονίδια θα έχει μια σειρά πχ. στην αρχική είναι θέμα launcher. Στον miui (στο δικό μου τουλάχιστον κινητό) πάει μέχρι 5x5. Aν θες να δεις τι γίνεται χωρίς να μπεις σε διαδικασίες, μπορείς να μειώσεις γενικά τα γράμματα από Ρυθμίσεις->Display->Text size και διαλέγεις από τα προκαθορισμένα, από xs μέχρι xxl. Επίσης υπάρχουν θέματα που χρησιμοποιούν μικρότερα εικονίδια, μπορεις να δεις και ένα τέτοιο, σε συνδιασμό με τα μικρότερα γράμματα.
-
-
Από τη στιγμή που ανακοίνωσε πέρυσι έκδοση με snap ήταν αναμενόμενο για μένα ότι το κινητό θα πέρναγε σε δεύτερη μοίρα.Το ίδιο έπαθα και με κινεζικό άλλης μάρκας παλαιότερα με mtk cpu όπου ενώ το αναβάθμισε γρήγορα από android 4.4.3 σε 5.0 έμεινε εκεί χωρίς ούτε ένα update απλά γιατί έβγαλε νέο μοντελο.Τα ίδια θέματα με την Μediatek οι ίδιες δικαιολογίες.Τριτη φορά δεν θα αφήσω να υπερξει ήδη ψάχνω για αντικαταστάτη.
συφωνω μονο που ο αντικαταστατης θα ειναι της ιδιας μαρκας γιατι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και λεω να δοκιμασω κατι πιο δυνατο
=============== Σεπ 25th 2017, 1:01pm ===============
και φυσικα εκτος της μαρκας ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι και η ελληνικη κοινοτητα της xiaomi-miui.gr για την τεχνικη και οχι μονο υποστηριξη που πρσοφερει
αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολο το τιμ -
Τα παιδιά εδώ μέσα έχουν δώσει και δίνουν τα μέγιστα και τους ευχαριστούμε με τους Κινέζους είναι το πρόβλημα.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Γιατί τέτοια κάψα με το miui 9 δεν καταλαβαίνω.
Δεν σε καλύπτει το τηλέφωνο;
-
-
το συνηθισα με XS fonts
αλλη απορια: οταν εχετε τα ακουστικα και ερχεται κληση, ακουγεται στα ακουστικα ο ηχος κλησης? εμενα οχι
υπαρχει καποια ρυθμιση?
εκτος του οτι δε ακουγεται ο ηχος κλησης στα ακουστικα, απο το ηχειο του κινητο ο ηχος ακουγεται αυξανομενος.... σιγα σιγα
και σας το ιδιο κανει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα