Μίλα με τον πάροχο σου...Ο/H Piras88 έγραψε:
Το puk δεν το εχω κ δεν πρόκειται να το βρω γιατί η κάρτα είναι της πρώην μου και δεν μιλάμε πλέων
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Piras88 έγραψε:
Παιδια χρειάζομαι βοήθεια SoS!!!
Κλείδωσα την κάρτα σιμ και μου ζητάει puk
Το puk δεν το εχω κ δεν πρόκειται να το βρω γιατί η κάρτα είναι της πρώην μου και δεν μιλάμε πλέων
- Το email που είναι συνδεμένο το κινητό είναι δικό μου υπάρχει τρόπος να αφερεσω από το email την συσκευή?(στο i.miui μπαίνω κανονικά αλλά δεν μπορώ να αφερεσω την συσκευή γιατί ζητάει επαλήθευση από σιμ)
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Piras88 έγραψε:
- Το email που είναι συνδεμένο το κινητό είναι δικό μου υπάρχει τρόπος να αφερεσω από το email την συσκευή?(στο i.miui μπαίνω κανονικά αλλά δεν μπορώ να αφερεσω την συσκευή γιατί ζητάει επαλήθευση από σιμ)
-
Παιδια θα τρελαθω τι εχω κανει ρε μολις!!!!εκανα sign out απο την συσκευη και περασα το αλλο mi account που εχω
εκανα wipe και μετα μου ζητησε το mi account που περασα τωρα byebye old account
αν το κινητο ειναι ανοιχτο κανεις sign out και τελος η ασφαλεια της χιαομι -
Sign out, χωρίς να σου ζητήσει κωδικό επιβεβαίωσης του λογαριασμού ? Πολύ περίεργο.
-
Κωδικό ήξερα απλά δεν μπορούσα να συνδεθώ στο μάι ακουντ επειδή μου ζητούσε επαλήθευση από μνμ στην σιμ ενώ από εκεί σου ζητά μόνο κωδικό
-
Δεν είναι και τόσο περίεργο αν έχεις ένα λογαριασμό και ξέρεις και τον κωδικό να μπορείς να τον διαχειριστείς.
Αν το... καλοσκεφτείς έτσι δουλεύουν όλοι οι λογαριασμοί -
Ο/H fog έγραψε:
Δεν είναι και τόσο περίεργο αν έχεις ένα λογαριασμό και ξέρεις και τον κωδικό να μπορείς να τον διαχειριστείς.
Αν το... καλοσκεφτείς έτσι δουλεύουν όλοι οι λογαριασμοί
-
Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Βρήκες τρόπο να λύσεις το πρόβλημά σου και μπράβο σου.
Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λες "τέλος η ασφάλεια της xiaomi" γνωρίζοντας τον κωδικό -
Καλησπέρα σας!
Θα θελα να μάθω, για 2 αριθμούς διαφορετικων λογαριασμων mi account ID με το ίδιο email μου, αν επηρεάζουν ή υπάρχει προβλημα; Στο account.xiaomi.com και στο mi account από το κινητό μου!
Σας ευχαριστώ θερμά! -
-
Ο/H mcos82s έγραψε:
Θα θελα να μάθω, για 2 αριθμούς διαφορετικων λογαριασμων mi account ID με το ίδιο email μου, αν επηρεάζουν ή υπάρχει προβλημα; Στο account.xiaomi.com και στο mi account από το κινητό μου!
Ο/H asx1980 έγραψε:
παρακατω μηνυμα , ενω εχω εγκαταστησει το αρχειο μεσω της twrp
-
Πως γινεται η εκαθαριση δεδομενων στον updater?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα