Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H instant_diver έγραψε:
@ntafycrazywool ---> en.miui.com/thread-1001529-1-1.html
-
Καλημέρα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα.
1. Όλα αυτά τα αρχεία .zip τα χρειάζομαι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού, ή μπορώ να τα διαγράψω;
2. Στη λίστα επαφών μου, πως μπορώ την επιλογή που έχω στα αριστερά με τα γεμάτα και τους αριθμούς να την κάνω στα ελληνικά; Πληροφοριακά το έχω τσεκάρει και στο δικό μου τηλέφωνο που έχει αγγλικό menu, αλλά και σε άλλο που έχει ελληνικό menu. Όλες οι επαφές είναι με ελληνικούς χαρακτήρες οπότε είναι αδύνατο να τις βρω με τη επιλογή αριστερά
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
@kracken_74
Για το πρώτο:
Μπορείς να τα διαγράψεις. Είναι αρχεία εγκατάστασης. Εφόσον εγκατεστησες την rom μπορείς να τα σβήσεις.
Εναλλακτικά μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή σου για να μη τα κατεβάζεις ξανά, εφόσον χρειαστούν κάποια στιγμή.
Για το δεύτερο περίμενε συμβουλές από κάποιον που ξέρει περισσότερα από εμένα. -
-
@kracken_74 στην τελευταία arΩma έχει ελληνικά εκεί που τα θέλεις. Προχώρα στην εγκατάσταση της..
@mcos82s αν αναφέρεσαι σε λύσεις τύπου Link2sd δυστυχώς δεν δουλεύουν τόσο καλά σε Miui. Οσον αφορά το Patch αν έχεις την τελευταία arΩma είσαι μια χαρά .. -
-
αγνόησέ το...το mi pcsuite παραπαίει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
bodai
Για μετακινήσεις φωτογραφιών και μόνο γιατί μου ζητάει να κάνω κάτι ρυθμισεις για άδεια προσβασης
Καλή συνεχεια! -
Ο/H mcos82s έγραψε:
Για μετακινήσεις φωτογραφιών και μόνο γιατί μου ζητάει να κάνω κάτι ρυθμισεις για άδεια προσβασης
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@kracken_74 στην τελευταία arΩma έχει ελληνικά εκεί που τα θέλεις. Προχώρα στην εγκατάσταση της..
Υπάρχει κάποια νεότερη από αυτή;
Αν αυτή είναι η νεότερη τότε πως κάνω αλλαγή (χωρίς να γυρίσω το menu του κινητού στα Ελληνικά)
Αν ΔΕΝ είναι η νεότερη τότε που τη βρίσκω, γιατί στον updater δε μου βγάζει κάτι.
και τέλος, σε ίδιο μοντέλο συσκευής που έχει stock rom (αγοράσμένο από info quest) πως γίνεται και εκεί να αλλάξουν οι χαρακτήρες στα Ελληνικά. -
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Αν αυτή είναι η νεότερη τότε πως κάνω αλλαγή (χωρίς να γυρίσω το menu του κινητού στα Ελληνικά)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα