Ευχαριστώ πολύ... Απλός ειμουν έξω και δεν είχα power bank
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Και η διαδικασία για το ξεκλείδωμα είναι η ίδια στο miui 9 από το 8 ?
-
@Epameinontas Chris
Να ξέρεις ότι επειδή πήγε από miui8 σε miui9 δεν κλειδώνει ο bootloader..
O bootloader κλειδωνει συνήθως σε update android version , απο android 6.0 σε android 7.0 π.χ. .. -
Άλλο κλειδωμένος bootloader, άλλο root. Ποια rom έχεις τώρα @Epameinontas Chris;
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root. -
Ο/H fog έγραψε:
Άλλο κλειδωμένος bootloader, άλλο root. Ποια rom έχεις τώρα @Epameinontas Chris;
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root.
Σας ευχαριστώ .
=============== Νοε 11th 2017, 1:21pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root
-
Αν η rom που έβαλες είναι η arΩma, μέσω twrp ξανατρέξε τον arΩma installer και διάλεξε Τροποποίηση. Μπορείς μετά να διαξέξεις να γίνει root με όποιον τρόπο προτιμάς (magisk ή supersu).
Aν είναι η xtrv, πάλι μέσω twrp διάλεξε να κάνεις install το zip του magisk (ή του supersu) που θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευή σου, μιας και υπάρχουν μέσα στις rom.
=============== Νοε 11th 2017, 1:25pm ===============
Γράφαμε μαζί και είδα μετά τη rom. Διάλεξε Τροποποίηση και κάνε το root. -
Καλημερα σας!
Θα θελα να μαθω πως δουλευει γενικα το adobe flash player στο κινητο; Και δευτερο, τι διαφορές εχοουν το marshmallow 6 ή nougat 7 με το miui 9; Τελος, στο nikel θα ερθει σιγουρα ή όχι αναβαθμιση για nougat;
Σας ευχαριστω θερμα! -
Ο/H fog έγραψε:
Αν η rom που έβαλες είναι η arΩma, μέσω twrp ξανατρέξε τον arΩma installer και διάλεξε Τροποποίηση. Μπορείς μετά να διαξέξεις να γίνει root με όποιον τρόπο προτιμάς (magisk ή supersu).
Aν είναι η xtrv, πάλι μέσω twrp διάλεξε να κάνεις install το zip του magisk (ή του supersu) που θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευή σου, μιας και υπάρχουν μέσα στις rom.
=============== Νοε 11th 2017, 1:25pm ===============
Γράφαμε μαζί και είδα μετά τη rom. Διάλεξε Τροποποίηση και κάνε το root.
Σας αναφέρω κάποια bugs ,τώρα αυτό συμβένει και σε άλλους ? Που οφείλεται αυτό ,και τέλος εάν αντιληφθώ κάποιο bug που το αναφέρω ?
Σας ευχαριστώ -
Μια ερωτηση!! Πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη global dev χωρις να μου διαγραψει τα παντα απο το κινητο... Περισσότερο οι φωτο με ενδιαφερουν... Ή να κανω factory reset χωρις να χασω τις φωτο???Mi 11 pro
-
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
Και γυρίζεις σε προηγούμενη και δεν χάνεις τίποτα με τα σωστά βήματα. -
Global dev , δεν έχει twrp @amavroudis
Ή ξεκλειδώνει bootloader και πάει με mi flash στην προηγούμενη fastboot rom σε fastboot mode ή δεν ξεκλειδώνει και πάει με sp flashing tool ή δοκιμάζει το xiaomi tool , μπας και του βγάλει σαν επιλογή την rom που θέλει. -
Αν ξεκλειωσω δεν θα μου τα σβησει ολα?? Αυτο φοβαμαι εγω... Κ απο τον updater να παω να το περασω θα μου βγαλει οτι ειναι παλια εκδοση κ θα μου σβησει τα παντα....Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα