Ευχαριστώ πολύ... Απλός ειμουν έξω και δεν είχα power bank
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ναι δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία του Unlock,,Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Και η διαδικασία για το ξεκλείδωμα είναι η ίδια στο miui 9 από το 8 ?
-
@Epameinontas Chris
Να ξέρεις ότι επειδή πήγε από miui8 σε miui9 δεν κλειδώνει ο bootloader..
O bootloader κλειδωνει συνήθως σε update android version , απο android 6.0 σε android 7.0 π.χ. .. -
Άλλο κλειδωμένος bootloader, άλλο root. Ποια rom έχεις τώρα @Epameinontas Chris;
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root. -
Γεια σου Ειρήνη ο bootloader μου πρέπει να είναι ξεκλειδωτιδωτος,αλλά χθες που έβαλα την καινούργεια τελευταία rom μετά από καιρο ,μάλον δεν έβαλα την επιλογή μολυς έκανα την εγκατάσταση να υπάρχει το root ,τώρα μπορώ να τροποποιήσω την Ρομ για να το ξανακάνω root μέσα από το magisk?Ο/H fog έγραψε:
Άλλο κλειδωμένος bootloader, άλλο root. Ποια rom έχεις τώρα @Epameinontas Chris;
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root.
Σας ευχαριστώ .
=============== Νοε 11th 2017, 1:21pm ===============
Την χθεσινή έχωΟ/H fog έγραψε:
Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root
-
Αν η rom που έβαλες είναι η arΩma, μέσω twrp ξανατρέξε τον arΩma installer και διάλεξε Τροποποίηση. Μπορείς μετά να διαξέξεις να γίνει root με όποιον τρόπο προτιμάς (magisk ή supersu).
Aν είναι η xtrv, πάλι μέσω twrp διάλεξε να κάνεις install το zip του magisk (ή του supersu) που θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευή σου, μιας και υπάρχουν μέσα στις rom.
=============== Νοε 11th 2017, 1:25pm ===============
Γράφαμε μαζί και είδα μετά τη rom. Διάλεξε Τροποποίηση και κάνε το root. -
Καλημερα σας!
Θα θελα να μαθω πως δουλευει γενικα το adobe flash player στο κινητο; Και δευτερο, τι διαφορές εχοουν το marshmallow 6 ή nougat 7 με το miui 9; Τελος, στο nikel θα ερθει σιγουρα ή όχι αναβαθμιση για nougat;
Σας ευχαριστω θερμα! -
Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη το έκανα ,έχω παρατηρήσει ωρισμενα bags ,όπως (οταν φορτίζω την συσκευή και ανοίγω το κινητό, και πληκτρολογω τον κωδικο στο lock screen δεν μπορώ να κάνω touch ,γενικά να πατήσω σε όλη την οθόνη μόνο στο κέντρο, εκείνη την στιγμή ακόμα και εάν το ανοίξω με το δάκτυλικο αποτύπωμα συνεχίζει και δεν λειτουργεί το touch screen στον μισή οθωνη. Αυτό γίνεται μόνο στην φορτηση, και όχι πάντα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις.Και μου συμβένει αρκετά συχνά διότι το φορτίζω με magnetic cable .Ο/H fog έγραψε:
Αν η rom που έβαλες είναι η arΩma, μέσω twrp ξανατρέξε τον arΩma installer και διάλεξε Τροποποίηση. Μπορείς μετά να διαξέξεις να γίνει root με όποιον τρόπο προτιμάς (magisk ή supersu).
Aν είναι η xtrv, πάλι μέσω twrp διάλεξε να κάνεις install το zip του magisk (ή του supersu) που θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευή σου, μιας και υπάρχουν μέσα στις rom.
=============== Νοε 11th 2017, 1:25pm ===============
Γράφαμε μαζί και είδα μετά τη rom. Διάλεξε Τροποποίηση και κάνε το root.
Σας αναφέρω κάποια bugs ,τώρα αυτό συμβένει και σε άλλους ? Που οφείλεται αυτό ,και τέλος εάν αντιληφθώ κάποιο bug που το αναφέρω ?
Σας ευχαριστώ -
Μια ερωτηση!! Πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη global dev χωρις να μου διαγραψει τα παντα απο το κινητο... Περισσότερο οι φωτο με ενδιαφερουν... Ή να κανω factory reset χωρις να χασω τις φωτο???Mi 11 pro
-
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
Και γυρίζεις σε προηγούμενη και δεν χάνεις τίποτα με τα σωστά βήματα. -
Global dev , δεν έχει twrp @amavroudis
Ή ξεκλειδώνει bootloader και πάει με mi flash στην προηγούμενη fastboot rom σε fastboot mode ή δεν ξεκλειδώνει και πάει με sp flashing tool ή δοκιμάζει το xiaomi tool , μπας και του βγάλει σαν επιλογή την rom που θέλει. -
Αν ξεκλειωσω δεν θα μου τα σβησει ολα?? Αυτο φοβαμαι εγω... Κ απο τον updater να παω να το περασω θα μου βγαλει οτι ειναι παλια εκδοση κ θα μου σβησει τα παντα....Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα