Παιδιά Χαίρετε.... Έχω το note 4 mtk με την τελευταία xtrv και έχω παρατηρήσει τις δύο τελευταίες ημέρες ότι αργεί πάρα πολύ να φορτίσει το κινητό μου.... Κάνει γύρω στις τρεις ώρες ενώ πριν στη μία ώρα φορτιζε.... Κατά τη διάρκεια της φόρτισης όλα είναι κλειστά ασύρματο bluetooth GPS τα πάντα γνωρίζει κανείς κάτι
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Παιδιά Χαίρετε.... Έχω το note 4 mtk με την τελευταία xtrv και έχω παρατηρήσει τις δύο τελευταίες ημέρες ότι αργεί πάρα πολύ να φορτίσει το κινητό μου.... Κάνει γύρω στις τρεις ώρες ενώ πριν στη μία ώρα φορτιζε.... Κατά τη διάρκεια της φόρτισης όλα είναι κλειστά ασύρματο bluetooth GPS τα πάντα γνωρίζει κανείς κάτι
-
Χεραιτε μόλις έγινε αναβάθμιση στο noye 4 της γυναίκας μου global stable mioui 9.2.2.0 αλλά το androit είναι στο 6 ακόμη και πήγε nougat 7 ξέρετε τίποτα; Ή δεν γίνονται μαζί αυτα
-
Νέα μέτρηση με Miui9 global stable δύο ημερών . κατανάλωση Μπαταρίας με μικρή βελτίωση. Κι εγώ απορώ με το android 6.0MRA58K...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be DoneΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
Χεραιτε μόλις έγινε αναβάθμιση στο noye 4 της γυναίκας μου global stable mioui 9.2.2.0 αλλά το androit είναι στο 6 ακόμη και πήγε nougat 7 ξέρετε τίποτα; Ή δεν γίνονται μαζί αυτα
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
@BanditGR ανοικτο κυρίως
-
Κυρίως να μηδενιστεί έως το %
-
Μην το αφήνεις να αδειάζει τόσο πολύ, καταπονείς την μπαταρία χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
Αν θέλεις και έχεις χρόνο διάβασε το παρακάτω νήμα: Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! -
Έφτασε και η ελληνική stable 9.2.1.0 την κατεβάζω τώρα
-
Βαζοντας fastboot rom απο dev σε stable αν επιλεξω το save user data θα μου περασει τις εφαρμογες κτλ? Τι κρατα ακριβως??Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα