Καρντάση κάνε λίγο αυτό το test αν μπορείς με τα αποτελέσματα της καινούργιας μπαταρίας μόνο δες εδώ σχετικό νήμα original battery xiaomi και ανέβασε το αποτέλεσμα σε παρακαλώ.Ο/H kon30fyllou έγραψε:
Αυτή που πήρα μου είπαν ότι είναι γνήσια. Όπως και να χει ειναι καινούρια μπαταρία και είδα ελάχιστη διαφορά.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H kon30fyllou έγραψε:
Το κινητό με σωστή διαχείριση των υπηρεσιών παρασκηνίου ελάχιστα χάνει σε standby (άντε να χάσεις 7% σε 17-18 ώρες). Το usage time είναι το πρόβλημα (βασικά η χρήση του επεξεργαστή, κατά μεγάλο μέρος άσκοπη για συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν με το Mediatek SoC) και η ενέργεια που καταναλώνει το modem. Αυτά τρώνε την μπαταρία. Παλιά σου κράταγε 1 ημέρα όπως λες διότι είχες MIUI 8 και το κυριότερο άλλο modem firmware λιγότερο ενεργοβόρο. Όσο προχωράει το software σε μια συσκευή, η μπαταρία πάει περίπατο, αυτό είναι νόμος σε όλες τις συσκευές. Από εκεί και πέρα καλώς ή κακώς αυτό είναι το nikel. Δουλεύω τελευταία ένα mod για εξοικονόμηση μπαταρίας, μέσω κανονικοποίησης των συχνοτήτων του επεξεργαστή αλλά και πάλι υπάρχουν όρια. -
Το τηλεφωνάκι μια χαρά ειναι.
Μην ακουω χαζα.
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σας ικανοποιεί ή αλλάζετε συσκευη ή παίρνετε ένα powerbank με 15-20€ και κάνετε τη δουλεια σας.
Προσωπικα το φορτίζω μέρα παρά μέρα και μου βγάζει πάνω από 4 ώρες οθόνης.
Even dead i will fight. -
Να το ξαναπώ; Δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες Xiaomi, όπως και οθόνες
Απλά παίζουν ποιότητες και παρτίδες.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εχω global stable και φλασαρω trwp και την dev απο eu η εδω την ελληνικη εκδοση , θα μπουταρει ? η πρεπει να φλασαρω και κατι αλλο ? Κατι λενε για καποιο lazyflasher
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Απλά παίζουν ποιότητες και παρτίδες.
-
Καποια καλή custom rom για redmi note 4 mtk χωρίς bugs?ψάχνω την resurrection remix αλλά τπτ....δεν ξέρω αν λειτουργεί smoothly βεβαια
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Καποια καλή custom rom για redmi note 4 mtk χωρίς bugs?ψάχνω την resurrection remix αλλά τπτ....δεν ξέρω αν λειτουργεί smoothly βεβαια
AOSP ROM 6.0 MTK Mod by hoangnguyen (Update 2017/05/23) - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
Πολύ καλή τη προτείνω ανεπιφύλακτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Ο/H splus έγραψε:
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Πολύ καλή τη προτείνω ανεπιφύλακτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Απλά παίζουν ποιότητες και παρτίδες.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά δυστυχώς την έχω περάσει την μπαταρία και δεν είναι ότι πιο εύκολο να ξανανοιξω το κινητό για να τη ζυγισω. Αν ζυγισω ολόκληρο το κινητό θα φανεί αν υπάρχει διαφορά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα