γιατί με μπλέκετε πάλι εμένα?
να τα κάνω π@τάνα πάλι....
να τα κάνω π@τάνα πάλι....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο factory reset δεν επηρεάζει το rooting ή την εγκατάσταση του xposed. Το factory reset απλά διαγράφει/καθαρίζει το /data partition (εκτός από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο). Το xposed επηρεάζει πράγματα στο /system partition και η διαδικασία rooting έχει να κάνει με αλλαγές στο boot image. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.Ο/H Sotosman έγραψε:
Αν στη συσκευή μου που είναι ήδη rooted και exposed κάνω factory reset, μετά θα πρέπει να το ξαναρουτάρω;
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω factory χωρίς να χρειαστεί πάλι η root διαδικασία;
Eυχαριστώ!
σαφέστατος!!Ο/H BanditGR έγραψε:
Το factory reset δεν επηρεάζει το rooting ή την εγκατάσταση του xposed. Το factory reset απλά διαγράφει/καθαρίζει το /data partition (εκτός από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο). Το xposed επηρεάζει πράγματα στο /system partition και η διαδικασία rooting έχει να κάνει με αλλαγές στο boot image. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.Ο/H Sotosman έγραψε:
Αν στη συσκευή μου που είναι ήδη rooted και exposed κάνω factory reset, μετά θα πρέπει να το ξαναρουτάρω;
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω factory χωρίς να χρειαστεί πάλι η root διαδικασία;
Eυχαριστώ!