Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι δυστυχώς. Πρέπει κάθε φορά να κάνεις την ίδια διαδικασία.
Να φλασάρεις δηλαδή τον Root Manager από το TWRP. -
Καλησπέρα,
Για επισκευή σπασμένης οθόνης τι μου προτείνετε;Για εντός αθηνών και με τι κόστος και χρόνο αποκατάστας να υπολογίζω; -
Αυτες τις πληροφορίες μπορει να στις δώσει μονο κάποιος υπεύθυνος ενος καταστήματος και φαντάαζομαι την έχεις κάνει ήδη την ερευνα σου.
Even dead i will fight. -
Υπάρχει ρύθμιση που να φαίνεται κάποιο στίγμα σε κάθε ταπ στην οθόνη?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Υπάρχει στις ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > επιλογές για προγραμματιστές > Εμφάνιση πινελιών + Θέση του δείκτη
-
Έχω το αγγλοκινεζικο και δεν ειναι το ίδιο μενού δεν το βρισκω
-
Settings => Additional Settings => Developer Options => Pointer Locations + Show Touches.
-
Παιδιά έχω ένα προβληματακι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα update αλλά είχα χάσει 1-2 και ο updater μου έβγαλε σήμερα αυτό. Επιπλέον δεν μου ήρθε mail για την καινούργια rom, το τελευταίο mail το οποίο ήρθε ήταν την προηγούμενη εβδομάδα .
Παρακαλώ επειδή έχω χάσει επεισόδια μπορείτε να μου πείτε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι ?
Βασικά πιο zip πρέπει να κάνω flash ?(είμαι ακόμα vip)
@Epameinontas Chris
Εδώ που έκανες το post σίγουρα δεν το είδε κανείς από την ΔΟ του φόρουμ. Εδώ ξανά πόσταρε το πρόβλημα σου VIP Forums είναι αποκλειστικά για τους VIP. -
Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Παιδιά έχω ένα προβληματακι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα update αλλά είχα χάσει 1-2 και ο updater μου έβγαλε σήμερα αυτό. Επιπλέον δεν μου ήρθε mail για την καινούργια rom, το τελευταίο mail το οποίο ήρθε ήταν την προηγούμενη εβδομάδα .
Παρακαλώ επειδή έχω χάσει επεισόδια μπορείτε να μου πείτε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι ?
Βασικά πιο zip πρέπει να κάνω flash ?(είμαι ακόμα vip)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Επίσης δοκίμασε από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση να κάνεις διαγραφή δεδομένων μπας και φτιάξει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα