Με wipe τα data σβήνουν εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ. αλλά όχι τα προσωπικά σου αρχεία. Αυτά βρίσκονται στο internal storage, ένα ειδικό χώρο μέσα στο data partition, που δεν τον διαγράφει το wipe data.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ναι με format data ή με το χέρι ένα-ένα. Αλλά γιατί να θέλεις να κάνεις format αν δεν προερχεσαι από επίσημη ROM ?
-
αν ρωτούσες εμένα...από συνήθεια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημερα σε όλους.... Από προχθές έβαλα την aroma 8.8.2 όλα τέλεια κανένα κρασαρισμα μέχρι στιγμής... Ευχαριστούμε για την πάρα πολύ καλή δουλειά σας.
-
-
@BanditGR γειά καί πάλι πρέπει να εχουμε το ιδιο τηλέφωνο, εχω την 8.4.19 Xtrv ( οχι Aroma ) SuperSu + Xposed με Global Source δεν ξέρω αν το λέω καλά, που γυρίσανε ολες οι Rom τελευταία, και δουλεύουν ολα ΑΨΟΓΑ.
Αξίζει τον κόπο να βάλω αυτήν η να κάτσω στα αυγά μου και να μην γυρεύω τον μπελά μου...... αν δεν είναι να κερδίσω κάτι? -
-
Εγώ έχω την 8.8.2 όλα καλά αλλά δεν βλέπω το όνομα του παροχου παρά μόνο στο lock screen. Καμία ιδέα κάποιος ?
Despicable Me !
Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead. -
Ο/H jvalas έγραψε:
Εγώ έχω την 8.8.2 όλα καλά αλλά δεν βλέπω το όνομα του παροχου παρά μόνο στο lock screen. Καμία ιδέα κάποιος ?
Έχω φάει τις ρυθμίσεις δύο μέρες τώρα χωρίς να βρω από πού γίνεταιΔρ. Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος -
Με την έλευση του Miui 10 μόνο στο lock screen βλέπουμε το όνομα του παρόχου.
-
Κανενα τελευταιο νεο για το ποτε θα ερθει η stable 10αρα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα