Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο κύριος από το Qubestore μου πρότεινε να μην αλλάξω πλακέτα, αλλά να το πάω να μου αλλάξει μόνο το usb connector, για να μην έχω άλλα προβλήματα συμβατότητας, όπως, μικρόφωνο, κεραία κλπ, αφού αυτά λειτουργούν κανονικά. Τι λέτε;;;
-
Αυτός ξέρει καλά την δουλειά του.
Ότι σου λέει κάνε. -
Αν ήταν Αθήνα θα ήμουν κάθε εβδομάδα εκεί να αλλάζω το βύσμα και όχι πλακέτες
-
Καλησπέρα μια άσχετη ερώτηση σας έχει έρθει mail απο την google ότι το '' goole + '' καταργείται και αν αυτό επηρεάζει το ''google photos''; Δηλαδή πρέπει να αποθηκεύσουμε όλες τις φωτογραφίες γιατί διαφορετικά θα χαθούν απο τους server τους; Εγώ δεν χρησιμοποιούσα ποτέ το google+ αλλά προχθές που το έψαξα λίγο είδα ότι έχει μέσα μου όλες τις φωτογράφίες μου. Ευχαριστώ
-
Ήρθε και σε μένα αλλά δεν θυμάμαι να έχω φτιάξει τέτοιο λογαριασμό
-
Σε όλους βασικά έχει έρθει αυτό το mail. Το Google+ είναι μια legacy υπηρεσία που πραγματικά δεν είχε πλέον λόγω ύπαρξης. Κανένας δεν το χρησιμοποιούσε, καθώς ότι έκανε, το κάνουν άλλα εργαλεία και social media πλέον, πολύ πολύ καλύτερα.
-
Νά κάνω μιά ερώτηση υπάρχει κάτι στο MIUI που να μπορώ να ορίσω προτεραιότητες στα WIFI χωρίς να βάλω κάποιο πρόγραμμα όπως το WiFi Prioritizer και αν όχι αν το βάλω θα έχω κανένα πρόβλημα όπως κατανάλωση μπαταρίας κτλ? το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πλακέτα φόρτισης άλλαξες;
Μήπως ο χρόνος φόρτισης είναι μεγαλύτερος του κανονικού και απλά όταν πάει πάνω απο 90% όσο φορτίζει- καταναλώνει;
Στο κάνει και με κλειστό τηλέφωνο;
Πλακέτα φόρτισης δεν έχω, φαντάζομαι εννοείς κάποια πλακέτα μέσα στο κινητό; Κι αν είναι αυτό το θέμα, που θα βρω; -
Calibration στην μπαταρία έκανες;
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα