για να κανω τη διαδικασια απο twrp θα πρεπει να εχω βγαλει τη ψηφιακη υπογραφη απο τα windows?εχω 10αρα...
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
οκ οποτε για να γλυτωσω και λιγο χρονο τρ θα βαλω τη καινουρια dev απο το updater και οταν βγει η stable τη περναω κανονικα!σε ευχαριστω πολυ!!
-
geoanto555, για σου καρτασι σε παρακολουθώ εδώ και αρκετές μέρες. Αν είναι κλειδωμένο ξεκινάω τη διαδικασία για ελληνική ή πρέπει να πάω σε official china. Να υπενθυμίσω ότι είμαι λίγο άσχετος.
-
-
Γιώργο, εγώ εχθές teamviewer-άστηκα με κάποιον με το ίδιο θέμα, δεν έβλεπε το pc το κινητό μέσω της εντολής adb devices και τα κατάφερα, μετά κόποις και βασάνοις, να το δει, εγκαθιστώντας το pdanet στο pc.......έτσι ενημερωτικά...
Όταν πήγα να ξεκλειδώσω τον bootloader πατώντας το unlock στο mi unlock tool, κόλλησε στο 50%
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι πρέπει επακριβώς να γράψω στο κουμπάκι αναζήτησης, το οποίο βρίσκεται πάνω δεξιά στο φόρουμ για να μου βγάλει ότι χρειάζομαι και ψάχνω εκεί?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Όταν πήγα να ξεκλειδώσω τον bootloader πατώντας το unlock στο mi unlock tool, κόλλησε στο 50%
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μέχρι και γι αυτό θα έχεις οδηγό σε λίγο....
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)You may think you can fly - but you better not try -
-
αυτό τι σχέση έχει με το κόλλημα του mi unlock στο 50%, δεν κατάλαβα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ προς το παρων 5 στα 5 εχω ξεκλειδώσει χωρίς 50% ή κάτι περίεργο πάντως.
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτό τι σχέση έχει με το κόλλημα του mi unlock στο 50%, δεν κατάλαβα.
Του έβαλα παλιό οδηγό και όλα οκ...
Ίσως να έχει σχέση λοιπόν..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα