Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@osalonikios με stable , με stable trwp, και με stable φλασαρα τη ρομ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αφού γινεται και με stable γλυτώνουμε τη μιση δουλειά.
Απλά περνάς twrp, ξεκλειδώνεις τον bootloader και φλασάρεις τη νεά Rom μεσα από το twrp.
Απλό φαινεται.
Θα δείξει.
Even dead i will fight. -
-
παιδιά δεν μπαίνει σε recovery mode, πως να περάσω την ελληνική ρομ; Το κινητό το ξεκλείδωσα, και φοράω 8.6.9.8 beta
-
@pit13 για τώρα μην κάνεις τίποτα γιατί αν κάτι πάει στραβά δεν θα είναι κανείς εδώ να σε βοηθήσει. Αύριο το πρωί θα σε κατευθύνουμε τι αρχεία να κατεβάσεις και πώς να προχωρησεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@lallasgr πήγα βάση τον οδηγό του redmi pro, και φοράω china developer. οπότε σταματάω εδώ και περιμένω αύριο.
-
Ο/H pit13 έγραψε:
@lallasgr πήγα βάση τον οδηγό του redmi pro, και φοράω china developer. οπότε σταματάω εδώ και περιμένω αύριο.
Το προ έχει SnapDragon το απλό έχει helio x10 μήπως δεν πρέπει να δεις του προ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pit13 έγραψε:
Θα πρέπει να κάνεις Flash to TWRP που είναι για το RedMi Note 4 => twrp3.0.2_by_mic_nikel.zip - Google Drive -
Καλημέρα. @chrispre913 όχι redmi note 3 ή pro, του redmi pro που φοράει helio x20 διάβασα.
Όχι @MIUI_ART έχω περάσει απλά την china developer. Εκεί έχω σταματήσει. Δεν έχει twrp για να μπω, και να κάνω flash την Ελληνική μετά.[/i] -
Μπορεις ναβάλεις το twrp ?
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα