πως βάζω twrp;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
ναι, πως αλλιώς θα έβλεπα αν ξεκλείδωσε το κινητό;
-
-
-
-
Κατι εκανα λαθος οταν περασα την twrp και το μκρικαρα. Μολις περασα την china developer. Μαλλον θα το αφησω με αυτην για την ωρα.
-
Το xiaomi ποτέ δεν μπρικαρει, δεν το σκιάζει φοβερα καμια, μόνο για λίγο καιρό ξενεROMει και ξανά προς την.... τούρτα τραβά!!
Υ.Γ. ωραίο είναι, θα το βάλω για ... υπογραφή!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@ste3001 μιας και από προηγούμενο σου μήνυμα κατάλαβα ότι πέρασε από τα χέρια σου το rdn3 pro, μπορείς να πεις δυο λόγια για τα + και τα - μεταξύ τους? Π.χ. Οθόνη, κάμερα , ηχείο , ποιότητα κατασκευής. Θα με βοηθούσε πολύ.
-
Κοίταξε η επαφή μου με rdn3 pro ήταν περίπου της μιας ώρας...Δεν μπορώ να βγάλω πολλά συμπεράσματα. Ίσως το rdn4 να ρολαρει λίγο καλύτερα. Το ηχείο είναι όντως πολύ καλύτερο στο 4. Οθόνη ίδια μου φαίνεται. Ποιότητα ίδια, αλλά το ντιζάιν προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο στο 4αρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειναι το πρωτο Xiaomi. Πως ρυθμισεις σωστα το δακτυλικο απωτυπωμα, πρεπει να περασω πολλες φορες το ιδιο δακτυλο οπως εχω διαβασει για αλλα κινητα; Το περασα στην αρχη αλλα επιανε μια στις τρεις, μπορει να φταιει και η θηκη που δεν το αφηνει να διαβασει καλα. Ακομα γιατι οταν περναγα αλλη ρομ μετα δεν εβρισκε την καρτα μνημης, πρεπει να την βγαζω πριν φλασαρω;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα