Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
- 

- 
			Βγήκε global stable rom για rdn4 για όσους δεν το έχουν ξεκλειδώσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - 

Την μπαταρία την περίμενα λίγο καλύτερη. Ελπίζουμε σε βελτίωση της στην συνέχεια με τα updates.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - 

Αν φοράς stable οι ενημερώσεις είναι μια φορά ανα 2-3 μήνες.Ο/H raidensub έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις ποτε και αν θα εχουμε OTA updates για το κινητο μας; Μαλλον ειναι πολυ νωρις ακομα.
Οι dev είναι αναεβδομάδα.
Even dead i will fight. - 
			Την ελληνικη εχω.
 - 

Αν εχεις ξεκλειδωσει το κινητο και την περασεις θα ξανακλειδωσει ο bootloader;Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
 - 

- 
			Ερώτηση που δεν έχει ξαναγίνει.
Είδα τουλάχιστον 2 τηλέφωνα να κολάνε στο unlock bootloader.
Από τι θυμάμαι και οι 2 είχαν ξεκλειδώσει άλλα παλιότερα με το ίδιο acc χωρίς πρόβλημα.
Να το τολμήσω να ξεκλειδώσω bootloader η να του βάλω την global dev που θα βγει αύριο και να περιμένω να λύσει η Xiaomi το ζήτημα με τον bootloader?

Είχε κολλήσει κι εμένα εκεί στο πρώτο βήμα μου έλεγε ότι δεν ταιριάζει το acc του κινητού με τον υπολογιστή. Έκλεισα το κινητό ξανακάνω log in και μετα ήταν κομπλεΟ/H osalonikios έγραψε:
Ερώτηση που δεν έχει ξαναγίνει.
Είδα τουλάχιστον 2 τηλέφωνα να κολάνε στο unlock bootloader.
Από τι θυμάμαι και οι 2 είχαν ξεκλειδώσει άλλα παλιότερα με το ίδιο acc χωρίς πρόβλημα.
Να το τολμήσω να ξεκλειδώσω bootloader η να του βάλω την global dev που θα βγει αύριο και να περιμένω να λύσει η Xiaomi το ζήτημα με τον bootloader?
 - 
			Χαίρομαι. Δε θέλω να μεινω με τούβλο στο χέρι μόλις το βγάλω από το κουτί. Κρίμα κι άδικο.

......άμα σου ρθει......
									Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
 - 
			Θα έρθει ρε. Κι αν δεν έρθει θα στειλεις εσύ το Pro για τιμωρία.

Even dead i will fight. 
- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0

- 

Παρόμοια νήματα