Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Όταν βγάζει φωτογραφία μετά από 2 σχεδον 1.5 μήνα δεν μπορει το θεμα να ειναι το ίδιο.
Εντάξει το 3άρι φαινεται βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Δε χρειάζεται πολυ αναλυση το θεμα.
Even dead i will fight. -
Φυσικα κ θα είναι χειρότερο στις ημερήσιες το 4 με την κάμερα του redmi 3 που φοράει (μα είναι δυνατόν?? ακόμα απορώ), το έχουμε ξανα-συζητησει.
Τη νύχτα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Νυχτερινη φωτογραφια δεν έβγαλα με το 3.
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα συμφορουμίτες, παρέλαβα και εγώ σήμερα το τηλεφωνάκι, ξεκλειδώθηκε άμεσα, περάστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (χάρη στους οδηγούς, respect στους δημιουργούς :-)) η 6.9.29 και διαπίστωσα τα παρακάτω:
1. Τρώει περίπου 50% της ram, φυσιολογικό?
2. Δεν μπορώ να βάλω ταπετσαρία ή φωτό κλειδώματος της αρεσκείας μου και λαμβάνω μύνημα "Αδυναμία φόρτωσης εικόνας" ή "η μορφή αρχείου δεν υποστηρίζεται".Προσπάθησα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά δεν κατάφερα τίποτα.
Έχετε καμία λύση
Κατα τα άλλα η rom και το κινητό φυσάνε -
-
-
Σήμερα πέρασα την 6.9.29 (από 6.9.22) μέσω recovery αφού πρώτα έκανα wipe και όταν το άνοιξα ήταν σαν να έκανα καθαρή εγκατάσταση. Τα είχε χάσει ολα! και είχα 2 μέρες χθες και προχθες που το ρύθμιζα... Ξανά από την αρχή. Τι έγινε λάθος? Δεν έπρεπε να κάνω wipe ? έκανα σε dalvik art cache,cache και data. Δεν έπρεπε?
-
Ο/H chryma έγραψε:
Σήμερα πέρασα την 6.9.29 (από 6.9.22) μέσω recovery αφού πρώτα έκανα wipe και όταν το άνοιξα ήταν σαν να έκανα καθαρή εγκατάσταση. Τα είχε χάσει ολα! και είχα 2 μέρες χθες και προχθες που το ρύθμιζα... Ξανά από την αρχή. Τι έγινε λάθος? Δεν έπρεπε να κάνω wipe ? έκανα σε dalvik art cache,cache και data. Δεν έπρεπε?
-
Ο/H globalsat.l f@gmail.com έγραψε:
Από το updater κατευθείαν?
-
Να' μαι κι εγώωωω!! Μόλις παρέλαβα το xiaomi redmi note 4 από Κίνα. Φοράει την Global Stable ROM "MIUI Global 8.0 stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG). Δε ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, αλλά σχεδόν τα πάντα είναι στα Ελληνικά.Επίσης δεν έχει κινεζοεφαρμογές όπως ένα Lenovo που είχα και είδα κι έπαθα να τις ξεφορτωθώ. Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω όταν θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη μιας και είμαι πρωτάρης στην xiaomi.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα