σας ευχαριστωωωω!!!!!!!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Παιδιά, είχα τη stable global official8.0.3.0 και πέρασα την developer 6.9.29 που κατέβασα από το Xiaomi MIUI Official Forum
(για να μπορέσω όταν πάρω τον κωδικό ξεκλειδώματος να περάσω την ελληνική) Την πέρασα κανονικά με τον οδηγό που έχετε βάλει αλλά έχει πολλά κινέζικα! Η ROM που έχω τώρα είναι η MOLY.L R11.W1603.MD.M P.V13.18.P50 Μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα; -
miui version γράψε....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Κατέβασε την κουρτίνα και βάλε το usb mtk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
καθε φορα που το συνδεω στο pc συνδεεται ως φορτιση αυτοματα..
2ον που βρισκεται μεσα στις ρυθμισεις η επιλογη για να ελεγξεις ποιες εφαρμογες θα τρεχουν κ ποιες θα σταματησουν μετα το σβησιμο της οθονης? (δεν εννοω το "autostart")
εφαγα τον τοπο, δε μπορω να την βρω -
-
ktzir κάνε ένα έλεγχο με το unlock tool, εγώ με το που έκανα την αίτηση άμεσα έκανα και το ξεκλείδωμα, δεν περίμενα καθόλου
-
Ευχαριστώ kostasfdg αλλά μόλις μου ήρθε η έγκριση και το ξεκλείδωσα. Τώρα θα ψαχτώ για τα περαιτέρω. Αν χρειαστώ κάτι θα ξαναγράψω.
-
2 μέρες μετα την τελευταία φόρτιση και με ρομ Gkalen είναι στο 63% με 1 ώρα και 26 λεπτά οθόνης.
Wifi και gps ανοιχτά 24/7 ενώ δεδομένα και 3g/4g κλειστά επίσης 24/7.
Even dead i will fight. -
Και??
Παρακάτω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε Μήτσο αποτυχία η Ρομ.
Το έστειλα πριν να κάνει καφέ κι αντί για φραπε γλυκό που του είπα μου έφερε φρεντο εσπρεσο σκέτο.
Even dead i will fight. -
-
Για σας και πάλι. Μετά την έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader και αφού τον ξεκλείδωσα και έλεγξα ότι είναι ξεκλειδωμένος, ξεκίνησα τη διαδικασία να περάσω την twrp 3.0.2 βάσει του οδηγού του forum. Φαινομενικά όλα πήγαιναν καλά, αλλά όταν φτάνω εδώ: "Εδώ έχουμε 3εις επιλογές
1.Δίνουμε fastboot reboot κρατώντας το volume +(πάνω) κρατημένο περιμένοντας να μπει σε recovery
2.Δίνουμε fastboot boot recovery.img για να μπει απευθείας μόνο του
3.Αποσυνδέουμε το κινητό μας από τον υπολογιστή και κρατάμε το κουμπί power(παρατεταμένα) για να κλείσει.. Με το που μαυρίσει η οθόνη
αμέσως πατάμε και κρατάμε το volume +(πάνω) για να μπει.." το κινητό παραμένει μαύρο ότι από τις 3 επιλογές κι αν κάνω. Απλά αν πατήσεις το power ξαναμπαίνεις κανονικά στο andriod. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα