Καλησπέρα και εγώ το ίδιο τζαμακι πήρα και δεν καλύπτει την οθόνη λόγο κυρτότητας !
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
αν κ η 2η συσκευη που εχω στα χερια μου... ειναι η 1η φορα που θελω να rootαρω την συσκευη....
αν καταλαβα καλα... για να rootαρω την συσκευη.. πρεπει πρωτα να περασω το twrp ... για να το περασω ομως πρεπει να εχω ξεκλειδωτο bootloader?
η μπορω κ με κλειδωμενο?? αυτο μονο θελω να ξερω.. για να στειλω αιτημα στην xiaomi για ξεκλειδωμα -
Όταν δώσεις την εντολή fastboot flash recovery recovey.img για να περαστει το twrp πρέπει να είσαι ξεκλείδωτος.
Even dead i will fight. -
Έτσι απλά κ κατανοητά ... by @salonikios-teamΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσουλα κοιταζω μια παλέτα με νερά και ζαλίζομαι. Έλα μεταγραφη για δοκιμή στην ομάδα.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Όταν δώσεις την εντολή fastboot flash recovery recovey.img για να περαστει το twrp πρέπει να είσαι ξεκλείδωτος.
μπαινω στο site της xiaomi xiaomi unlock και μου λεει να κατεβασω εφαρμογη.. πλεον ειναι νεος τροπος?
ο παλιος που υποτιθεται σου στελνανε μηνυμα στο κινητο δεν ισχυει? -
To tool είναι. Με αυτό το προγραμματακι θα το ξεκλειδώσεις.
Ο/H osalonikios έγραψε:
To tool είναι. Με αυτό το προγραμματακι θα το ξεκλειδώσεις.
-
Μόλις μου ήρθε το Redmi Note 4 3/64 της γυναίκας μου. Global stable έχει
Πρέπει να βάλω την κινέζικη για να βάλω την δική μας!? Και δεν μου τρέχει το gmail, έχει πρόβλημα λέει η υπηρεσίες Google PlayΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Εγώ με stable κινεζικη ξεκλείδωσα. Δεν ειχα προβλημα.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα