Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα πωλητων. Η NILLKIN το πουλαει οτι ταιριαζει στο κινητο, μαλλον ηθελαν να προλαβουν να βγαλουν γρηγορα προιον γιατι ηξεραν οτι το κινητο θα πουλησει.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Πολλα τα πιθανα σενάρια.
Even dead i will fight. -
περασα ελληνικη ρομ χθες το βραδυ. το πρωι που σηκωθηκα drain 12% απο το cell standby. μηπως εχω προβληματικο κινητο; και δεν φταιει η ρομ;
-
Εμενα απο το 100% στις 23.45 έπεσε στο 94% στις 07.30.
Στο σπίτι σου πιάνεις δυνατό σήμα; χεις ενεργό 4G? Το 4G τραβάει περισσότερη μπαταρία.
Even dead i will fight. -
Ο/H ryan13 έγραψε:
περασα ελληνικη ρομ χθες το βραδυ. το πρωι που σηκωθηκα drain 12% απο το cell standby. μηπως εχω προβληματικο κινητο; και δεν φταιει η ρομ;
-
Παρόμοια θέματα και εδώ,σε όλες της συσκευές ,πριν ένα χρόνο.Μίλησα με κοσμοτέ.Μου στείλανε συσκευή,το τέλειο σήμα και από τότε,κάθε πρωί χάνω 2-3% μπαταρία
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
τι δεν εκανα σωστα?
-
-
-
global stable εχω....
μου εβγαλε οτι θελει αναβαθμιση ο adb ... κατεβασα την τελευταια εκδοση.. πηγα να flashαρω εκ νεου το supersu αλλα τιποτα...
μου εβγαλε καποιο error (δε το συγκρατησα)
edit: ξαναμπηκα στο twrp κ την περασα καλα.. δε ξερω γτ δε πετυχε την 1η φορα
μου εκανε εντυπωση πως δε μου ζητησε να αναβαθμισω τα binaries.. εβαλα την τελευταια εκδοση supersu2.78 -
Πιο twrp έχεις σου άνοιξε το τηλέφωνο;You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα