Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
καλημερα σε ολους..
εχω ενα θεματακι με το xpoised...
παραθετω 2 φωτο.. φλασαρα κανονικα το xposed-v86-sdk23-arm64.zip... εκανα εγκατασταση το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk
(εχω βρει στο xda το "xposed-v86-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip".... ειναι τροποποιημενη εκδοση για να λειτουργει το xposed στα xiaomi??)
αλλα εχω θεμα...
-
Ο/H satizen έγραψε:
Μονο την μαμα εφαρμογη
Αν έχεις κάποια αβαβά Rom ξεκίνα να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να την αλλάξεις.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H satizen έγραψε:
Μονο την μαμα εφαρμογη
-
Έβγαλε επιτέλους η Nillkin την πολυαγαπημένη θήκη Nature TPU για το RN4, μόλις παρήγγειλα μία! Είναι μάλλον η καλύτερη TPU που έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ smartphone, τη λάτρεψα στο RN2 μου και η γυναίκα στο Meizu M2 Note της.
In other news, ακόμη τεστάρω διάφορες ROM για να βρω κάποια που δε θα παρουσιάζει φαινόμενο υπερβολικού battery drain σε idle... -
ρε παιδια για δειτε λιγο. Ωρες ωρες αρπαζει σημα 4G αλλα η ταχυτητα ειναι η παρακατω.
προσπαθει να πιασει τα mhz του 4G αλλα με αποτυχια ;
περασα και global stable 8.0.3 χθες. -
-
Ο/H Futureshock έγραψε:
ροσπαθει να πιασει τα mhz του 4G αλλα με αποτυχια
-
Καλησπέρα,
είμαι ανάμεσα στο Redmi Note 4 3/64 και το Redmi Pro 3/32. Αξίζει κανείς να πληρώσει παραπάνω για να πάρει την amoled οθόνη, την διπλή κάμερα και την Type-c θύρα; Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει η φωτογραφία. Απλώς θεωρώ την amoled καλύτερη και την type-c θύρα πιο future proof.
Οι συσκευές της Xiaomi έχουν φορτιστή στην συσκευασία; Αν ναι, έναν γενικό να υποθέσω και όχι κάποιον quick charge.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. -
Κάτοχος rn4. Δεν πήρα το redmi pro λόγω του ότι έκανε παραπάνω λεφτά, και είχα βάλει ένα όριο στα λεφτά που θα δώσω. Για όλα τα παραπάνω που είπες, αξίζει να το πάρεις. Και ναι, έχει φορτιστή μέσα η συσκευασία. Και να επισημάνεις να έχει την official rom, και ύστερα το "πειράζεις" εσύ το κινητό, περνώντας τα Ελληνικά.
-
-
εμένα είναι κόκκινη, έχει διαφορά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα