Εκανες καθολου εναλλαγή της γλώσσας;Ο/H osalonikios έγραψε:
πάντα και την έγραψα κανονικα
Σε εμένα μόλις πατήσω το space να αλλάξω γλώσσα σταματάει να γράφει
EDIT: αγορασμένο
You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕκανες καθολου εναλλαγή της γλώσσας;Ο/H osalonikios έγραψε:
πάντα και την έγραψα κανονικα
Ντεν ξερω!Ο/H osalonikios έγραψε:
Συνεχώς αλλαζω γλώσσες μεταξυ ελληνικων κι αγγλικών
Ναι, υποστηρίζει την τεχνολογία της MediaTek, που ονομάζεται PumpExpress για fast charging.Ο/H stergios96 έγραψε:
παιδια κατι αλλο που προσπαθουσα να βρω αλλα τλκ τπτ...υποστηριζει fast charge το note 4?
Το πιθανότερο είναι να φταίνε (και πάλι) οι απομακρυσμένοι κινέζικοι servers... Αν φταίει αυτό, δοκίμασε και πάλι λίγο αργότερα. Είναι θέμα χρόνου και lag της "γραμμής" προς του servers. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν κρατάει πολύ.Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδια έχω πρόβλημα με το mi cloud δεν συγχρονίζει τί νά φταίει σαςδινω και screen
τα έκανα καί τα δυο αλλά επιμενη να μην μπαίνειΟ/H caeser έγραψε:
Το πιθανότερο είναι να φταίνε (και πάλι) οι απομακρυσμένοι κινέζικοι servers... Αν φταίει αυτό, δοκίμασε και πάλι λίγο αργότερα. Είναι θέμα χρόνου και lag της "γραμμής" προς του servers. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν κρατάει πολύ.Αν δεν φταίει αυτό. εναλλακτικά μπορείς να κάνεις αποσύνδεση του Mi Account σου από το τηλέφωνο (με διατήρηση των δεδομένων στο τηλέφωνο) αφού πρώτα κλείσεις τον συγχρονισμό και μετά από λίγο (και μετά μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του router για να αλλάξεις IP) ξαναδοκίμασε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου αρχικά και μετά να ανοίξεις τον συγχρονισμό.Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδια έχω πρόβλημα με το mi cloud δεν συγχρονίζει τί νά φταίει σαςδινω και screen
Σιγά μην τα έκανες και τα δύο... Μόνο το δεύτερο έκανες, επειδή στο πρώτο ουσιαστικά σου είπα να κάνεις υπομονή...Ο/H kostas234 έγραψε:
τα έκανα καί τα δυο αλλά επιμενη να μην μπαίνει