nass προσπάθησα αλλά επειδή η φωτό που τραβηξα είναι μεγάλη σε μέγεθος δεν ανεβαίνει.Κοίτα από την στιγμή που λέει global stable και έχει ελληνικά νομιζω ότι κακώς σας κουράζω.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Άνοιξε την φώτο με την ζωγραφική και κάνε μείωση μεγέθους ώστε να την ανεβάσεις.
Επίσης δες και κάνε και αυτά
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
-
Και πολύ unofficial, νέο φρούτο, δεν την έχω ξαναδεί αυτήν την ρομ
Τον έλεγχο bootloader τον έκανες ? -
Είναι ενός φίλου από Δεύτερα θα του το σεταρο.Θα ξεκινησω πρώτα με έλεγχο του bootloader και μετά κανονικά ξεκλείδωμα περασμα την official developer(σήμερα κάναμε αίτημα και ήδη πήρε έγκριση) και μετά μία δικιά μας.
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Που είναι το μενού που διαλέγεις ποιες επαφές θα σου δείξει στο τηλέφωνο; Έχω τα πάντα σε ένα Google account αλλά μου δείχνει τα μισά. Θέλω να μπω να του πω να δείχνει και της sim μπας και κάνω λάθος. Δεν το βρίσκω πουθενά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πέρνα και το email σου στο τηλέφωνο.
Κι εγώ αναρωτιόμουν τι παιζει.
Even dead i will fight. -
-
Εγώ αυτό έκανα κι απο 120 επάφες πήγα στις 500+.
Δεν ξέρω να υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση.
Even dead i will fight. -
Επαφες ->παρατεταμενο Ξ (κουμπακι κατω αριστερα) και θα βρεις εκει τις ρυθμισεις
(Σε νοτε 3 τουλαχιστον εκει ειναι) -
Στις επαφές δεν έχει τίποτα. Δεν υπάρχει κουμπί για settings. Και εμένα μου κάνει εντύπωση.!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΤΟ Ξ χωρίς την κατακόρυφη γραμμή κάτω αριστερά πατημένο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα