Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Καλησπέρα στην φοβερή κοινότητα των Xiaomiδων.

Έπειτα από ερώτηση (επανειλημμένα) στο GeekBuying όπου και αγόρασα το Redmi Note 4 σχετικά με το SAR Level μου απάντησαν ότι είναι 0,8 W/Kg. Αν και δεν έχω δει επίσημα από την Xiaomi το SAR level του συγκεκριμένου κινητού τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζει κανείς; Είναι κάτω από τα όρια που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Μια ακόμη ερώτηση. Γιατί η Xiaomi δεν έχει στην επίσημη σελίδα της το Redmi Note 4;

Xiaomi China - Mi Global Home

Εκτός κι αν δεν είναι αυτό το επίσημο site της Xiaomi έχει μόνο το Redmi Note 3.

Τέλος, έχει πρόβλημα η λήψη πανοραμικής φωτογραφίας ή εγώ κάνω κάτι λάθος και δεν βγαίνει; Σταματάει πριν τη μέση όταν σέρνεις το τηλέφωνο από αριστερά προς τα δεξιά και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία.

Εχω εγκαταστήσει την τελευταία stable Ελληνική ROM από το παρακάτω post. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα αναβάθμισης ROM.
      [Ενημέρωση 29/10/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bIBOS85 έγραψε:

Μαλιστα σε ευχαριστω.Διαβασα οτι δεν υποστηριζει την 800 συγχνοτητα.Εχω cosmote και χρησημοποιω πολυ το 4G πως με επιρεαζει εμενα αυτο.ΕΠισης λεω να το παραγγηλω απο geekbuying ,εγκρινετε? THANKS

Ο/H Stavros75 έγραψε:

Νομίζω επηρεάζει όσους έχουν wind. Εγώ που έχω Vodafone και πήρα τηλεφωνο να μάθω μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά σε όλη την Ελλάδα το 4g. Αλλά θα σου απαντήσουν τα παιδί που έχουν περισσότερες γνώσεις.

Τώρα kon.geo αν δεν έγραφες, έξω από την οθόνη, ακόμα θα χάζευα να το βρω. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν βρήκα που βάζεις τι να δείχνει αλλά είναι ένα βήμα. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα παιδια στις Σερρες δεν πιανει 4G με vodafone. Οποτε το θεμα μπορει να εχει επεκταθει σε πολλες πολεις στην Ελλαδα. Η wind και η vodafone εχουν δημιουργησει την Victus απο κοινου για να εξελισουν το δικτυο τους. Οποτε υποψιαζομαι οτι χρησιμοποιουν ιδιες κεραιες με την ιδια μπαντα σε οτι κινηση κανουν απο εδω και περα
    • Ναι αλλά αυτο σημαινει πως και η Wind θα έχει την Β20 κι όχι πως θα την χάσει και η Vodafone.

Even dead i will fight.
    • Ο/H Futureshock έγραψε:

Ο/H bIBOS85 έγραψε:

Μαλιστα σε ευχαριστω.Διαβασα οτι δεν υποστηριζει την 800 συγχνοτητα.Εχω cosmote και χρησημοποιω πολυ το 4G πως με επιρεαζει εμενα αυτο.ΕΠισης λεω να το παραγγηλω απο geekbuying ,εγκρινετε? THANKS

Ο/H Stavros75 έγραψε:

Νομίζω επηρεάζει όσους έχουν wind. Εγώ που έχω Vodafone και πήρα τηλεφωνο να μάθω μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά σε όλη την Ελλάδα το 4g. Αλλά θα σου απαντήσουν τα παιδί που έχουν περισσότερες γνώσεις.

Τώρα kon.geo αν δεν έγραφες, έξω από την οθόνη, ακόμα θα χάζευα να το βρω. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν βρήκα που βάζεις τι να δείχνει αλλά είναι ένα βήμα. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      εμενα παιδια στις Σερρες δεν πιανει 4G με vodafone. Οποτε το θεμα μπορει να εχει επεκταθει σε πολλες πολεις στην Ελλαδα. Η wind και η vodafone εχουν δημιουργησει την Victus απο κοινου για να εξελισουν το δικτυο τους. Οποτε υποψιαζομαι οτι χρησιμοποιουν ιδιες κεραιες με την ιδια μπαντα σε οτι κινηση κανουν απο εδω και περα
      Παιδιά αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Ας συγκεντρώσουμε εμπειρίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Να σας πω κι εγώ ότι έχω στην πρώτη κάρτα wind και στη δεύτερη Cosmote. Μπορώ να σας πω για τη Wind και την Cosmote στα Τρίκαλα και στην Ελάτη Τρικάλων. Η Wind μου δίνει 4G σε λίγα σημεία στα Τρίκαλα και H+ ή 3G στα περισσότερα. Το ίδιο και η Cosmote. Στα ορεινά του νομού, δηλαδή στην Ελάτη Τρικάλων είχα παλιότερα Vodafone και τώρα Wind μπορώ να σας πω ότι αυτές οι δυο πιάνουν 3G ή H+. H Cosmote όμως έπιασε 4G άνετα. Να σημειώσω ότι οι κεραίες βρίσκονται σε απόσταση 2 έως 3 χιλιομετρα σε ευθεία από το χωριό και τις βλέπεις.

Επίσης όσο αφορά το σιδηροδρομικό δίκτυο Αθήνα - Λειανοκλάδι μπορώ να πω ότι η Wind δεν πιάνει στα περισσότερα σημεία μέσα στο τρένο. Σε αντιθεση με την Cosmote που ακόμη και στο κομμάτι Μπράλος - Λειανοκλάδι η Wind είναι ανύπαρκτη έχει σημεία που πιάνει. Δεν έχω όμως αξιώσεις από καμία εταιρία κινητής σε αυτό το σημείο γιατί το τρένο περνάει μέσα από κατσάβραχα και τούνελ.

Τέλος, στην περιοχή της Λαμίας έχω 4G και με Wind και με Cosmote. Εκανα ένα speed test μέσω της εφαρμογής Open Signal. Η Cosmote έπιασε 39 mbps download ενώ η Wind με το ζόρι 8,5 mbps download. Η διαφορά είναι τεράστια. Με την Cosmote είναι σα να έχεις Vdsl στο κινητό. Η Wind μας κοροϊδεύει με το 4G και τις κινήσεις της να έχει σήμα 4G μεσω της συχνότητας 800 για μεγαλύτερη εμβέλεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jobous έγραψε:

Παλικάρια , ράδιο παίζει στο RN4 ???? Δεν μπορώ να το βρω κάπου σίγουρα !!!!!
      Ναι μια χαρα παιζει ...
      Να ρωτησω και εγω κατι ..
      Το Dolby Atmos ποια εκδοση απο αυτες που βρισκω στο Ιντερνετ κανει για τo RN4 ?
      Εγκατασταση κανονικα απο το recovery ?
      Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
      Current Device:MI Mix 3 6/128GB

My Windows Phone Blog
    • Ο/H jobous έγραψε:

Παιζει ραδιο κανονικα ακομα κ χωρις ακουστικα αλλα δεν πιανει καλο σημα
    • Thanks παιδιά.
      Λοιπόν την ρίχνω την παραγγελία από Vickmall με CN ROM . Ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο φίλος !!!

Αααα : Ξεκλείδωμα Bootloader ζητάμε από πριν , δεν υπάρχει πρόβλημα ??? Απλά του φτιάχνω λογαριασμό και ζητάμε ξεκλείδωμα.
    • Ο/H jobous έγραψε:

Αααα : Ξεκλείδωμα Bootloader ζητάμε από πριν , δεν υπάρχει πρόβλημα ??? Απλά του φτιάχνω λογαριασμό και ζητάμε ξεκλείδωμα.
      Όπως είσαι κάνε αίτηση...

• Διαφήμιση
    • Ο/H satizen έγραψε:

Ο/H jobous έγραψε:

Παιζει ραδιο κανονικα ακομα κ χωρις ακουστικα αλλα δεν πιανει καλο σημα
      Μια χαρά παιζει το ράδιο. Μόνο που δεν εμφανίζει πληροφορίες RDS. Τι σήμα να έχει αν δεν βάλεις ακουστικά; Αφού τα ακουστικά σε όλα τα κινητά που έχουν ραδιο παίζουν το ρόλο της κεραίας.