ναι το εχω μεσα κ εχει 4 αρχεια
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
ακυρο το διεγραψα κ το ξαναεκανα extrack sto c από την αρχη κ δουλεψε
-
Ο/H mixalis_81 έγραψε:
ακυρο το διεγραψα κ το ξαναεκανα extrack sto c από την αρχη κ δουλεψε
-
μεσα στο c υπηρχε ο φάκελος με 4 αρχεια μαλλον κατι με το download επαιξε μου το εχει ξανακανει
αυτό εβγαλε -
-
τωρα?
-
Βάζεις την official rom με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Αν θες και ελληνικά πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock bootloader Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Για να βάλεις μετά την ελληνική Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
μερικες διευκρινισεις
καταρχήν τι είναι το νικελ?
δευτερον η ρομ που εχω είναι η οφιψιαλ ευρωπαικη αυτή που λες είναι η κινεζικη? τι διαφορες εχουν η μια με την άλλη?
αν βαλω την ελληνικη περα από την γμωσσα τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αυτή? -
Nikel είναι η κωδική ονομασία της συσκευής σου.
Είναι official global stable rom, χωρίς ελληνικά ακόμα αλλά με play store
Καλύτερη απόδοση και "υποστήριξη" μιας και θα έχεις την ίδια ρομ με πολλούς άλλους + TWRP που σου λύνει τα χέρια σε πολλά θέμα.
Διάβασε και αυτά
Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! -
σιγουρα εχω να ριξω πολύ μελετη αλλα χερι δυστηχως δεν μπορω να βαλω
ασχετοσυνη κ φοβος με android δεν εχω ασχοληθεί καθολου μα καθολου εάν το κρατησω ετσι τι προβλήματα μπορει να εχω? -
Format σε υπολογιστή έχεις κάνει ?
Αν ναι, σκέψου ότι έχεις βάλει "χέρι" σε ένα μηχάνημα των 500 τουλάχιστον ευρώ αλλά φοβάσαι να κάνεις το ίδιο σε ένα μηχάνημα των 200 ευρώ
Προβλήματα, από απλά κολλήματα μέχρι και ξαφνικό κλείσιμο-"θάνατο" της συσκευής Aka hardbrick, δεν είμαι ακραίος, έχουν γίνει όλα αυτά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα