δες μια πμ σε παρακαλωΟ/H osalonikios έγραψε:
XTRV είναι η νέα ελληνικη ROM με ενσωματωμένα κάποια tweaks της Τhunder του @gkalen.
Από καλούδια θα έλεγα τον πειραγμένο Κερνελ, κάποια apps που συμβάλουν σε ήχο, ασφάλεια και boost στα παιχνίδια και καλυτερη διαχειριση ενεργειας.
@Bodai μαρούλια και λάχανα πουλάω αλλά όταν έρχονται και μου ζητάνε ένα τηλέφωνο ή ένα σετ αισθητηρες παρκαρίσματος με χαλάει να τσιμπήσω 10-20€ ; Δε με χαλάει.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@mixalis_81, στα πμ "χάνεται" η ερώτηση που θα κάνεις και που μπορεί να έχουν και άλλοι την ίδια απορία...άρα "χάνεται" και η απάντηση-λύση
Ότι θες εδώ, είναι καλύτερα για όλους. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@mixalis_81, στα πμ "χάνεται" η ερώτηση που θα κάνεις και που μπορεί να έχουν και άλλοι την ίδια απορία...άρα "χάνεται" και η απάντηση-λύση
Ότι θες εδώ, είναι καλύτερα για όλο
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
ΟΚ...παρεξήγησα
ακου τωρα μια απορια αναλυτικα μηπως την εχει κ αλλος
στο λινκ που μου εδωσες
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
μου λεει να κατεβασω το τους driver του MrTomatico
SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines.rar
εμενα ομως μου η σελιδα μου βγαζει αυτο(θα σου παραθεσω screenshot)
και δεν εχει λινκ να το κατεβασω
εχω κατεβασει καποια αρχεια ( θα βαλω κ απο αυτα screenshot)
και δεν ξερω
1) αν χρειαζομαι κατι ακομα
2) πως ξεκιναω -
εν το μεταξι κάθε μιση ωρα κτυπάει κ μου βγαζει αυτά τα κινεζικα ηδη μου εχει σπασει τα νευρα
-
κάποια εφαρμογή είναι...πήγαινε ρυθμίσεις-->εφαρμογές βρες την, βρες και καμιά άλλη που δε σου γεμίζει το μάτι και ξαπόστειλέ τις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κάποια εφαρμογή είναι...πήγαινε ρυθμίσεις-->εφαρμογές βρες την, βρες και καμιά άλλη που δε σου γεμίζει το μάτι και ξαπόστειλέ τις...
-
Έχεις περάσει την Ελληνική??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H mixalis_81 έγραψε:
την βρηκα κ δεν εχει επιλογή απεγκαταστασης
Πρέπει να είναι τα google play services
Edit Άκυρο
Ξέρουν κάτι ;;google translate
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H mixalis_81 έγραψε:
την βρηκα κ δεν εχει επιλογή απεγκαταστασης
Edit Άκυρο
Ξέρουν κάτι ;;google translate
χαχαχαχαααααααα -
Ένα μέλος του φόρουμ με βοήθησε και όλα οκ. Τώρα έχω επίσημη αγγλική, μπορεί να μην έχει ελληνικα αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Πριν προσωπικά δεν είχα θέμα με το 4g. Για τον συφορουμιτη που ρωτάει. Σίγουρα όμως φταίει η ρομ.
Ερώτηση, πως ενεργοποιουμε την ρύθμιση να παίρνει screenshot με τα τρια δάχτυλα swipe down;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα