Ο/H geobas έγραψε:
Ποιά Rom έχεις ?Ο/H Stavros75 έγραψε:
Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.!!!!!!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Επίσημη stable. Χωρίς ελληνικά.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geobas έγραψε:
Ποιά Rom έχεις ?Ο/H Stavros75 έγραψε:
Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.!!!!!!!!
Αν δεν βάλεις Ελληνικά πως θες να έχεις το ίδιο Menu .Ο/H Stavros75 έγραψε:
Επίσημη stable. Χωρίς ελληνικά.
Από τα αρχεία που έχεις κατεβάσει εκεί μόνο το τελευταίο που είναι η ρομ χρειάζεσαι.Ο/H mixalis_81 έγραψε:
και δεν ξερω
1) αν χρειαζομαι κατι ακομα
2) πως ξεκιναω
@ANTONIS77 Διάβασε πολύ καλά αυτό με προσοχή και κάνε ότι λέει, κράτησε τους κωδικούς κάπου μην τους χάσεις μπες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…CF%83%CE%B7-%CE%BC%CF%8C/Ο/H ANTONIS77 έγραψε:
derveni ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δεν ήξερα οτι μπορώ να κάνω αίτηση εγγραφής χωρίς να έχω κάποια συσκευή....
υπέθεσα πως θα ζητάει κάτι σε IME κλπ.
Ο/H ANTONIS77 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι derveni, έχω ήδη κάνει το αίτημα...
Απο I.mi.com στο find device κάντε factory resetΟ/H geotaf έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσιμη η οθόνη, το συνδέω και πάλι τίποτα.
Παρακαλώ πολύ όποιος έχει λύση.. Ευχαριστώ!