Διαφορετικά, ακολουθείς τον οδηγό Unbrick.Ο/H Thracia έγραψε:
Απο I.mi.com στο find device κάντε factory resetΟ/H geotaf έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσιμη η οθόνη, το συνδέω και πάλι τίποτα.
Παρακαλώ πολύ όποιος έχει λύση.. Ευχαριστώ!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mixalis_81 έγραψε:
και δεν ξερω
1) αν χρειαζομαι κατι ακομα
2) πως ξεκιναω
Ο οδηγός είναι ο ίδιος και έχει μέσα όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι για flash Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
ακου τωρα 2 αποριες η μια είναι λιγο γελεια πηρα τηλ κ ρωτησα περι εγγυησης κ μου ειπαν ότι χανετε αν πειραξω την ρομ
κ ο λογος είναι ότι μπορει να δημιουργθει πρόβλημα στο κινητο
τι κανω σε τετοια περιπτωση?
δευτερη
εκλεισα το τηλ κ εβγαλα την καρτα μνημης
την ξαναβαλα κ το ξανανοιξα κ μου εβγαλα ένα μυνημα "δωστε κωδικο να ξεκινησει το andorid"
με μαυρη οθονη ένα πλαισιο κπληκτρολογιο όχι σαν αυτό που εχει για τα μνμ
εκανα restart κ μπηκε κανονικα στο android κ ζητησε πιν καρτας
γιατι εγινε αυτό?
τι κανω σε τέτοιες περιπτώσεις?
υπαρχει φοβος να μου κλειδωσει το μινητο καμεια ωρα? -
-
Ο/H Stavros75 έγραψε:
Κάθε πότε δίνει updates η Xiaomi ρε παιδιά;
Οι stable κάθε 2-3 μήνες περίπου. -
Η Stable 1-2 μηνες και η Developer κάθε Πέμπτη.
Even dead i will fight. -
Μετά την κλήρωση του Τζόκερ, βλέπεις και από miui μεριά.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@mixalis_81, αν το κατάστημα σου είπε περί εγγύησης τους το πας πίσω και τους λες ότι κολλάει συνέχεια και ότι έχει προβλήματα να σου αλλάξουν εκείνοι ρομ. Δουλειά του είναι άλλωστε...ας πρόσεχαν τι πουλάνε.
Μην νομίζεις όμως ότι θα καταλάβουν διαφορά εάν αλλάξεις ρομ, δεν γνωρίζουν καν ποια ρομ έχει.
Όσο είσαι με unofficial rom θα δεις και άλλα προβλήματα -
Stable έβαλα. Ωραία.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H mixalis_81 έγραψε:
ακου τωρα 2 αποριες η μια είναι λιγο γελεια πηρα τηλ κ ρωτησα περι εγγυησης κ μου ειπαν ότι χανετε αν πειραξω την ρομ
κ ο λογος είναι ότι μπορει να δημιουργθει πρόβλημα στο κινητο
τι κανω σε τετοια περιπτωση?
Ζητάς τα λεφτά σου πισω ΆΜΕΣΑ και κάπου εκεί θα αρχισουν να μαλακώνουν.
Δείξτους και στο επισημο site της Xiaomi της επισημες ROM και ζήτα εξηγήσεις πως βρεθηκε αυτό το ότι ναναι, ποιος το πέρασε, από που αογραζει τα τηλεφωνα η εταιρεια κτλ.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δείξτους και στο επισημο site της Xiaomi
Αλλα ρε π@υ@@@ μου Παλι ο καταναλωτής θα τους κανει μαγκες;You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H geotaf έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσιμη η οθόνη, το συνδέω και πάλι τίποτα.
Παρακαλώ πολύ όποιος έχει λύση.. Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα