Έχω να προσθέσω ενα ακόμη bug στην ελληνική stable 8.0.9.0. Μερικές φορές μετά τη χρήση Bluetooth ανοίγει το πρόγραμμα μουσικής και παίζει μόνο του το τελευταίο κομμάτι που είχα παίξει! Φαντάσματα!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Και πάλι εδώ
Μετά από λίγες μέρες αναμονή - λιγότερες πάντως απ' ότι αρχικά περίμενα - έφτασε σήμερα το κινητό. Όλα όπως τα παρήγγειλα.
Με καθυστέρηση - και μετ' εμποδίων - κατάφερα να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα και είμαι σε φάση αναμονής για το σχετικό
sms.Παρακάτω το screenshot του about phone όπου φαίνεται και η MIUI version (το παρήγγειλα με original CN Rom και σημειωτέον ότι έκανε update αμέσως μόλις συνδέθηκε στο δίκτυο του σπιτιού μου). Στο παρακάτω φαίνονται και οι διαθέσιμες γλώσσες.
Ερώτημα. Έχει νόημα να κοιτάξω για το αν τυχόν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος (κατεβάζοντας τα adb αρχεία κλπ) ή να κάτσω στ' αυγά μου να περιμένω το sms ξεκλειδώματος ;
Ευχαριστώ για την υπομονή σας
-
Ο bootloader κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κλειδωμένος, αφού φοράει official έκδοση, αν και ποτέ δεν ξέρεις.
Κάνε έναν έλεγχο: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Εν τω μεταξύ, κατέβασε την china developer για τη συσκευή σου, βάλτην στο τηλέφωνο, updater-->τρεις τελίτσες-->choose update package-->επέλεξέ την και σβουντούρα την, γιατί με τη stable δε μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έγινε. Προχωράω όπως είπες και νεότερα αύριο.
Ευχαριστώ -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο bootloader κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κλειδωμένος, αφού φοράει official έκδοση, αν και ποτέ δεν ξέρεις.
Κάνε έναν έλεγχο: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πάω για κατέβασμα China Developer κλπ και ... ενημερώνω
edit 1: ενδιάμεσα πρόσεξα πως ήρθε ήδη το sms με την άδεια ξεκλειδώματος - ούτε 4 ώρες δεν χρειάστηκαν.
Ερώτηση. Το Mi Unlock Tool το κατεβάζω στο pc ή στο κινητό ;
edit 2: Στο link για κατέβασμα της China Developer Rom δεν υπάρχει το RedMi Note 4. Επέλεξα να κατεβάσω αυτή του RedMi Note 3. Έκανα καλά ;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nikkokk ().
-
Ο/H nikkokk έγραψε:
Στο link για κατέβασμα της China Developer Rom δεν υπάρχει το RedMi Note 4. Επέλεξα να κατεβάσω αυτή του RedMi Note 3. Έκανα καλά ;
-
Είναι για άλλο μοντέλο αυτή που κατεβάσες θα κάνεις ζημια
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω που κοίταγα, έχετε απόλυτο δίκιο.
Την κατέβασα μεν αλλά δεν τη πέρασα αφού το είχα ως ερώτημα
Κατεβάζω τη σωστή άμεσα -
Ο/H nikkokk έγραψε:
Την κατέβασα μεν
Κατέβασε αυτήν που πρέπει να μην έχουμε θύματα.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ωχ.... Το εννοούσες δηλαδή....Κατέβασε αυτήν που πρέπει να μην έχουμε θύματα..
Ευτυχώς δεν προσπάθησα να τη περάσω....
Για κάποιο λόγο η σωστή "δεν θέλει" να κατέβει, το downloading δεν ξεκινάει καν. Ίσως είναι φορτωμένοι οι servers, ίσως φταίει κάτι στη σύνδεσή μου.
Θα επιμείνω και θα επανέλθω όταν κατέβει
Ευχαριστώ -
Ο/H Takis K έγραψε:
Είναι για άλλο μοντέλο αυτή που κατεβάσες θα κάνεις ζημιά
Ο/H nik Κ.Ο.Κ. k έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κατέβασε αυτήν που πρέπει να μην έχουμε θύματα..
Έπεσε ένας μηχανάκιας πάνω μου πρόφατα, ζημιές είχαμε, θύματα ευτυχώς δεν είχαμε, τον Κ.Ο.Κ. τον αγνοούσε σίγουρα και η anytime κάνει τσαλιμάκια....
Ο/H nikkokk έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ωχ.... Το εννοούσες δηλαδή....Κατέβασε αυτήν που πρέπει να μην έχουμε θύματα..
Ευτυχώς δεν προσπάθησα να τη περάσω....Για κάποιο λόγο η σωστή "δεν θέλει" να κατέβει, το downloading δεν ξεκινάει καν. Ίσως είναι φορτωμένοι οι servers, ίσως φταίει κάτι στη σύνδεσή μου.
Θα επιμείνω και θα επανέλθω όταν κατέβει
Ευχαριστώ
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Έπεσε ένας μηχανάκιας πάνω μου πρόφατα,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα