Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Bootloader κλειδωμένος , κοιτάω για update .... Η ΡΟΜ είναι global ?? Ναι βγάζει Update στην 8.1.3.0. Επομένως δεν είναι η original Chinese που τους είχα ζητήσει !!!
-
Ο/H jobous έγραψε:
Bootloader κλειδωμένος , κοιτάω για update .... Η ΡΟΜ είναι global ?? Ναι βγάζει Update στην 8.1.3.0. Επομένως δεν είναι η original Chinese που τους είχα ζητήσει !!!
Κάνε το update και πήγαινε να ξεκλειδώσεις ,καλορίζικο !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Thanks !!
Δηλαδή δεν χρειάζεται να κατεβάσω την developer που γράφει ο οδηγός στο πρώτο βήμα ???
Πάω αμέσως στο βήμα 2 ??
Δεν είναι δικό μου ,άρα καλορίζικο στον φίλο !!! αλλά να πω την αλήθεια δεν είναι άσχημο !!! Αρκετά στιβαρό και ήδη άρχισα να ζηλεύω τις 5,5'' .
Με βλέπω για Mi5 plus !!!!!!!!! Χαχα !!! -
Ο/H jobous έγραψε:
Κατάφερε με κάποιες τακτικές που του έμαθαν να αποφύγει τελωνείο.....
Even dead i will fight. -
εγώ του τις έμαθα ρε δάσκαλε....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H jobous έγραψε:
Thanks !!
Δηλαδή δεν χρειάζεται να κατεβάσω την developer που γράφει ο οδηγός στο πρώτο βήμα ???
Πάω αμέσως στο βήμα 2 ??
Δεν είναι δικό μου ,άρα καλορίζικο στον φίλο !!! αλλά να πω την αλήθεια δεν είναι άσχημο !!! Αρκετά στιβαρό και ήδη άρχισα να ζηλεύω τις 5,5'' .
Με βλέπω για Mi5 plus !!!!!!!!! Χαχα !!!
Ναι εάν είσαι τυχερός και ξεκλειδώσει θα γλυτώσεις !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα στη παρεα,
Πως μπορω να περασω φωτογραφιες, αρχεια κτλ απο την μνημη του κινητου η την microSD στο pc μου; οταν συνδεω το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου βλεπει το κινητο.
Ευχαριστω -
Ο/H halk75 έγραψε:
Πως μπορω να περασω φωτογραφιες, αρχεια κτλ απο την μνημη του κινητου η την microSD στο pc μου; οταν συνδεω το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου βλεπει το κινητο.
Κάθε φορά που θα συνδέεις το κινητό με usb στον υπολογιστή,θα εμφανίζεται ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού για να επιλέξεις Μεταφορά αρχείων (MTP) -
Θα μαθουμε συντομα παιδια για τις χρεωσεις στο τελωνειο....Περιμενω συντομα ενα.
-
Ο/H fanmar έγραψε:
Θα μαθουμε συντομα παιδια για τις χρεωσεις στο τελωνειο....Περιμενω συντομα ενα.
Και εσένα σε τσίμπησε το τελωνείο ; Τι γίνεται ρε παιδιά ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα