οκ ευχαριστώ το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα τις δοκιμάσω
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Είμαστε σε επαφή με τον gkalen για να δουμε που είναι το πρόβλημα.
-
σε επαφή, τι επαφή?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
σε επαφή, τι επαφή?
-
Ο/H netblaster έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
σε επαφή, τι επαφή?
Θα κάνεις μερικά ακόμη αλλά θα την βρει την άκρη ο Γιώργος !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H netblaster έγραψε:
Έχω κάνει ήδη 6 φλασαρίσματα
Ελπίζω να βρεθεί η λύση γρήγορα.
-
ήρωας θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να το επαναφέρει εν ζωή!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλους, 2η μέρα χρήσης με ελληνική ρομ μετά τη βοήθεια σας.
Παρακαλώ πείτε μου γιατί μισεί να συνδεθεί με ασύρματο ασφαλείας
Wap, wpa2?
Γυριζω στους πελάτες μου και πρεπει να συνδέομαι στα δίκτυα τους.....
Παίρνει τον κωδικό, προσπαθεί να συνδεθεί, και χωρίς κανένα μήνυμα λάθους μένει ασύνδετο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά (Επίσης δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το stock gallery, δεν κάνει attach, έτσι έβαλα το quick pick, αλλά αυτό δεν είναι σοβαρό)
Αν έχετε κάποια ιδέα για wifi.....
καλησπέρα
=============== Νοε 28th 2016, 8:36pm ===============
παίζοντας για το θέμα της μη σύνδεσης me το wifi σε ασφάλεια wap wpa2, είδα ότι αν επιμένεις και το αφήσεις ήσυχο μετά από μερικές προσπάθειες ξανά, καταφέρνει να συνδεθεί.... μια ακόμα λύση είναι το κλείσιμο για περίπου 30sec το wifi και ξαναανοιγμα
Η μπαταρία πάει καλούτσικα. Καλύτερα από τη global stable.
Το σήμα κινητής είναι λίγο ασθενεστερο από global stable Rom όπως δεν είναι και τόσο ευαίσθητο το wifi. Γενικά το radio είναι λίγο ασθενεστερο ...
Να αλλάξω rom? έχει διορθωθεί σε κάποια άλλη? -
Ο/H halk75 έγραψε:
Χαιρετώ το φόρουμ.
Έχω 2 προβλήματα και θέλω την βοήθεια σας.
Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πάω να το κλείσω με το κόκκινο κουμπί τότε το κουμπί δεν ανταποκρινετε καθόλου για 15 δευτερόλεπτα περίπου ενώ ο χρόνος ομιλίας συνεχίζει να μετράει.
Επίσης όταν πάω να δω οποιοδήποτε βίντεο αυτό παίζει μεν αλλά με μεγάλα κολλήματα. Έχω πάντως δοκιμάζει πολλούς players και έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά τίποτα.
Έχω την Miui global 8 stable 8.0.4.0 MBFMIDG
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.....
Ευχαριστώ...
Σαν τελευταια επιλογη θα κανω factory reset. απλα καμια αλλη ιδεα μπας και το σωσω χωρις reset?
-
-
Μολις διαπιστωσα παντως πως βγηκε Redmi NOTE 4 CM14/14.1 (CyanogenMod 14/14.1, Nougat 7.1 ROM)
edit: μαλλον ειναι η 1η release beta... οποτε εχει τα θεματα της... δεν αναγνωριζει sim με την καμμια.. κ 2ον δεν ενεργοποιειται με την καμμια το wifi.. δεν ανοιγει ο φακος... κ αρκετα αλλα... οποτε εχουμε ακομααααα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα