Με τίποτα αν δεν βάλεις DHL . Επέλεξε κανονικό ταχυδρομείο και όλα εντάξη κατά 99% θα σου έρθει χωρίς τελωνείο. Έχω παραγγείλη πάρα πολλά . Εάν είσαι το 1% εεεε τότε θα είσαι πολύ άτυχωςΟ/H catalan10 έγραψε:
θέλω να παραγγείλω αυτό το κινητό, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πληρωμή στο τελωνείο;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ακολουθείς τον οδηγό κατα γράμμα... Οταν τελειώσει το flash λογικα θα έχεις την ρομ που επέλεξες..\
Για την Ελληνική έχει άλλο οδηγό άσε που πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις πρώτα.
Ααααα ωραία οπότε μετά ξεκλειδώνω γιατί η Ελληνική είναι UnOfficial, (Κάτι αρχίζω να καταλαβαίνω)
Και μετά με βάση τον οδηγό περνάω την Ελληνική... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H netblaster έγραψε:
και πάνε τα ΙΜΕΙ για άλλη μια φορά.
Έχω τα πάντα σε backup και η διαδικασία αν την έχεις ξανακάνει δεν είναι δύσκολη.
Αλλά το τι μπορεί να φταίει πραμένει άγνωστο... -
-
Ο/H netblaster έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H netblaster έγραψε:
και πάνε τα ΙΜΕΙ για άλλη μια φορά.
Αλλά το τι μπορεί να φταίει πραμένει άγνωστο...
ΟΚ με τα ΙΜΕΙ (αφού έκανα πάλι τη διαδικασία με το metaMAUI).
OK και με τη SIM.
Να δούμε σε ποιο update θα ξαναχτυπήσει τώρα... -
Καλημέρα δεν μπόρεσα να κάνω εχτές την διαδικασία, θα το κάνω σήμερα το απόγευμα,
Έχω μια απορία, τι από τα δύο μου προτείνετε να κάνω???
1)[Αυτό εδώ από τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader]
Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.(Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη Official Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2)
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
2)[Αυτό εδώ από τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)]
Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις, Απλά δεν ξέρω και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος, μην κλαίω μετά το κινητό (κρίμα είναι)... -
Καλημέρα θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια τους Thracia και Nas Driver για την άμμεση βοηθειά τους γιατι ενώ βρισκόμουν στο τελικό στάδιο είχα πραγματικά κολλήσει. Επίσης θα πρότεινα ειδικά στον οδηγό για το REDMI NOTE 4 όταν πρέπει να φλασάρουμε china dev πάνω σε unofficial μουφοελληνική rom στην συνέχεια όταν μπούμε σε twrp υποχρεωτικά FORMAT .
-
εκει στην xiaomi βαλθηκαν να μας τρελανουν...... αναβαθμιση για china stable απο 8.1.3.0 σε ----> 8.1.4.0
κ με την global stable ακομα σε 8.0.4.0.... -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις κάποιο λινκ μόνο για root/unroot;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H Stavros75 έγραψε:
αν ειναι κλειδωμενος πρεπει να τον ξεκλειδωσεις.. αλλιως γιοκ root..για να ξεκλειδωσεις τον bootloader.. κανεις αιτηση στην xiaomi..... περνας china stable... σου ερχεται το ok απο την xiaomi μεσα σε 1-3 μερες, οποτε κατεβαζεις ενα αρχειο Unlock Your Mi Device το οποιο τρεχεις ενω εχεις συνδεδεμενη την συσκευη και ξεκλειδωνει μονο του... επειτα ξαναπερνας global stable...
flashαρεις την twrp recovery TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
κ μετα flashαρεις το supersu How to Flash SuperSU zip via TWRP Recovery
reboot και εισαι Ok -
Μονο που τα διάβασα κουράστηκα.
Θα πιω μια φράπα.
Even dead i will fight. -
Πω πω πολλά είναι. Άσε δεν πειράζει. Θα παίζω με τα virtual κουμπιά. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την γρήγορη απάντηση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα