καλησπερα σε ευχαριστω πολυΟ/H thanos485 έγραψε:
Στείλε αν θές ένα στιγμιότυπο απο το settings - about phone να δούμε την ρομ που έχεις.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μέσω της εγαρμογής updater δοκίμασε να κάνεις update στην τελευταία έκδοση 8.0.4.0
θα την βρείς εδώ en.miui.com/download-309.html αν δεν το κάνει αυτόματα.
Αν δεν είναι πλήρως στα Ελληνικά όπως το θές ακολουθείς τον οδηγό:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
@thanos485 το link που έδωσες επάνω δεν λειτουργεί
@thanos485 τώρα λειτουργεί προηγουμένος έβγαζε error συνέχεια -
-
Δεν το γνωρίζω και ευχαριστώ, γι' αυτό και παράθεσα και τον οδηγό εναλλακτικά
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
Καλημέρα. Έχω ένα Note 4 (Nikel). Το έχω ξεκλειδώσει μετά China Dev και μετά έχω βάλει την ελληνική GTV 6.10.13. Όλα καλά αλλά δεν δουλεύουν τα μηνύματα. Ούτε ανοίγει η εφαρμογή μηνυμάτων (πετάει μήνυμα λάθους και κλείνει αστραπιαία) αλλά και να στείλω μήνυμα δεν πηγαίνει στο κινητό. Οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά. Στην DEV china όλα δουλεύαν. Καμοιά ιδέα να το διορθώσω.
-
-
-
οκ . Ευχαριστώ. Άμα βλαω νεώτερη stable αλλά κάνω και system εκτός τα άλλα wipe δεν είναι καλύτερα ? Σκέφτομαι όμως άμα κάνω και system δεν θα σβηστεί η ROM (η νεώτερη) που θα έχω περάσει μέσα για αναβάθμισει ?
=============== Δεκ 15th 2016, 8:26am ===============
Δεν με νοιάζουν οι εφαρμογέςε και οι ρυθμίσεις θα τις βάλω γρήγορα μέσα -
Ο/H Woodak έγραψε:
Σκέφτομαι όμως άμα κάνω και system δεν θα σβηστεί η ROM (η νεώτερη) που θα έχω περάσει μέσα για αναβάθμισει ?
Μίλα με τον φίλτατο @gkalen να σου δώσει μία ρομ πλήρως λειτουργική για το κινητό σου. -
...κι εγώ ακόμα περιμένω περιμένω περιμένω...από 24/11/2016 θα παραλάβω μάλλον 22/12/2016...!!!!Whatever Can Be Done, Will Be Done
-
Ο/H ntafycrazywool έγραψε:
...κι εγώ ακόμα περιμένω περιμένω περιμένω...από 24/11/2016 θα παραλάβω μάλλον 22/12/2016...!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα