πως μπορω να δω αν ειναι ξεκλειδοτο
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
-
καταφερα να περασω την xtrv developer δουλεψε επιτελους το verification και ξεκλειδωσα bootloader καλη χρονια σε ολους ευτυχισμενο το 2017
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Η κάμερα του είναι πολύ παραπάνω από μια χαρά.
Αν για κάποιο λόγο δεν σε καλύπτει δοκίμασε το camera zoom fx.
3-4€ εφαρμογή είναι.
Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
Καλημερα σε ολους κ καλη χρονια!!! Μια ερωτηση!! Παραγγειλα ενα redmi note 4 με την global dev για να εχει ελληνικα. Η global stable γνωριζετε μηπως εχουν βαλει ελληνικα μιας κ δεν θα χρησιμοποιω εγω το τηλ να την περασω?? Ευχαριστω πολυMi 11 pro
-
ξερει κανεις γιατι δεν μου ανοιγει το google now? το εχω ενεργοποιησει του εχω δωσει permisions το εχω αναθεσει σε κουμπι το οποιο παταω παρατεταμενα παγωνει για λιγο το κινητο αλλα δεν κανει κατι
-
χρονια πολλα ανατρεξε στα δικαιωματα να δεις εαν καποιο ειναι μη επιτρεπτο να το επιτρεψεις κ μετα να σου πουν καποιοι εμπειροι κ δες κ την εφαρμογη να σβησεις δεδομενα μεσα από τις ρυθμισεις
-
Τελικά ήθελε να ορίσω το Google now ως προεπιλεγμένο βοηθό
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
χρονια πολλα επειδη δεν ξερω που να απευθυνθω εχω το εξης προβλημα με το κινιτο μου xiaomi redmi note 4, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο προσβασης για να ξεκλειδωσω την οθονη, υπαρχει καποια λυση? η ρομ που φοραει ειναι η ''πειραγμενη'' με τα ελληνοαγγλικα και το pc μου δεν αναφνωριζει το κινιτο
-
Αλλαξε καλωδιο για το κινητο με τον υπολογιστη ποτε στις μπροστα θυρες να το γνωριζεις κ εχει μεγαλη διαφορα καλωδιο σε καλωδιο κ θα το δεις αλλα για φορτιση αλλα για υπολογιστη το αλλο δες αν μπορεις με recovery να μπεις κ αν ειναι ξεκλειδωτο το κινητο με otg φλασακι περασε του καινουργια ρομ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα