τοτε ρωτα τα παιδια που ειναι εμπειρα δεν ξερω κατι παραπανω να σου πω
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, εύχομαι το 2017 να είναι τυχερό για όλους μας, τελικά παρήγγειλα από Vickmall το Xiaomi Redmi Note 4 Pro 3GB RAM 64GB ROM Stock In EU Warehouse -Silver, Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update), λογικά μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου, φυσικά θα δω πρώτα πως θα είναι με την ήδη ρομ που έχει αφού έχει ελληνικά, και μετά θα περάσω την καθαρή ελληνική ρομ....
Η διαδικασία για να περάσω την ελληνική ρομ είναι ίδια όπως και στο redmi 3s;
Επιπλέον είναι στον δρόμο και η μνήμη microSD 128GB από ebay..... -
Ο/H MakisPgr έγραψε:
διαδικασία για να περάσω την ελληνική ρομ είναι ίδια όπως και στο redmi 3s;
-
Παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, όταν θέλουμε να περάσουμε Official Global ROM γιατί πρέπει να ξεκλειδώσουμε bootloader? Το πέρασμα της Rom γίνεται μόνο με το sp flash tool? ή και απ' τον updater του κινητού αφού πρώτα βάλουμε την official Global Rom στην μνήμη του κινητού. Υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του κινητού?
-
Δεν πρέπει.
Ο ξεκλείδωτος bootloader μας δίνει ευκολότερα πρόσωβαση στο τηλέφωνο σε περίπτωση που στραβώσει κάτι.
Κινδυνος καταστροφής κινητού φυσικα και δεν υπάρχει.
Even dead i will fight. -
-
-
Μπορώ δηλαδη να βάλω την official Global Rom 8.1.2.0 μέσω του updater του κινητού? Συγνώμη για τις χαζές μου ερωτήσεις, απλα παρέλαβα ενα κινητό με πειραγμένη λογικα Rom version 8.0.5.0.0 που εχει Ελληνικά (μισά) αλλα χωρίς OTA update. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπομονή σας λόγο ασχετοσύνης μου. Όπωςκαταλαβαίνετε για να ξεκλειδώσώ bootloader και να πάω σε καθαρή ελληνική Rom φανταζει έργο επιστημονικής φαντασίας για μένα. Δυστιχώς δεν το έχω.
-
καλησπερα σε ολους...λεωνιδα που ακριβως κολας ? μεσω OTA δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο το κιν.. πρεπει να κανεις αυτον τον οδηγο
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) -
Μέσω sp μπορείς να βάλεις την ρομ ακόμη και αν είναι κλειδωμένο..
Στην περίπτωση σου δεν έχεις πολλές επιλογές..
Κάνεις έλεγχο bootloader και μετά με sp flash tool -
μπορει να μπει xposed framework στο κινητο και πως? δεν μπορω να περασω το adaway υπαρχει καποια διαδικασια?
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τους κατάλληλους οδηγούς για να ξεκινήσω έκανα το αίτημα και μου εγκρίθηκε σήμερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα