Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Λοιπόν έχω δύο μέρες τώρα αγοράσει το Redmi Note 4 και επειδή δεν το πολύ κατέχω θέλω καμιά συμβουλή για το τι πρέπει να κάνω θα σας στείλω και τη φωτό από κάτω ν μου πείτε για ενημερώσεις κτλ.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Τι θέλεις να κάνεις ? Έχεις official global stable rom με αυτόματες αναβαθμίσεις, ελληνικά και play store
-
Αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχει την τελευταία αναβάθμιση και αν ειναι επισημη η εκδοση που έχει.
-
Επίσημη είναι, για τελευταία δεν θυμάμαι, αν δοκιμάζεις να κάνεις update και δεν σου κάνει μάλλον είναι η τελευταία
-
Επίσης ήθελα να ρωτήσω τώρα που το έχω στα χέρια μου πρέπει να του κάνω κάτι κάποια ρύθμιση κάποια αλλαγή; Επαναλαμβάνω ότι δεν είχα στο παρελθόν την εταιρία αυτή οπότε όλα αυτά δε μου είναι γνώριμα δηλαδή για το ποιες διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθήσω! Επίσης από ότι μου απάντησαν έχω την επίσημη global rom.
-
καλησπερα εχω το redmi note 4 δεν μου το βλεπει ο υπολογιστης σαν αποθηκευτικο χωρο, οταν το συνδεω μου το δειχνει μονο φορτιση, φοραει την 6.12.29
-
@MarinaZwg ο ..... @NasDriver στο απάντησε...
@giannisatsi κατέβασε την κουρτίνα από το πάνω μέρος της οθόνης κ επέλεξε mtp...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lak100 έγραψε:
Ο/H giannhsmp έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
o φορτιστης που δινει η xiaomi ειναι καλος? η να ψαξω να βρω κατι αλλο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ξέρουμε αν θα βγουν άλλες ενημερώσεις ;; Εγώ έχω το 8.1.2.0
-
@giannisatsi δες για το θέμα των οδηγών εδώ: Κινέζικο mi pc Suite & Xiaomi drivers
Τι τελευταίο miflash, το χεις εγκαταστησει στο PC??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ναι το εχω εγκαταστησει αλλα και παλι τιποτα, θα δοκιμασω τον οδηγο στο Link που εστειλες και αν συνατισω καποιο προβλημα θα ξαναεπικοινωνισω, ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα