Σε σύγκριση το μαύρο με το άσπρο μπροστινό μέρος οθόνης του ρν4 ποιό είναι πιό ορέο γιατί όπως είπα και σε ένα προηγούμενο μήνυμα σκέφτομαι μήπως πάρω άσπρο full coverage tempered για το μαύρο ρν4 μου.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕχει βγει ηδη μια η 8.1.4 την οποια και εχω περασει απο χθες. Η ενημερωση αυτη κανει το κινητο πιο ομαλο στην χρηση και ελυσε και ενα προβλημα που ειχε η (οι) προηγουμενες official με τηω ταχύτητα κατεβασματος απ το play store. Δεν ξερω ομως αν θα ερθει σε ολους τους χρηστες γιατι ειναι μια μορφη beta πριν βγει το επομενο επισημο update. Σε καθε περιπτωση θα σου ελεγα αν σου ερθει να την περασεις. Θα δεις διαφορα στην χρηση.Ο/H MarinaZwg έγραψε:
Ξέρουμε αν θα βγουν άλλες ενημερώσεις ;; Εγώ έχω το 8.1.2.
Η 8.1.2 ειναι η τελευταια global official η οποια εκτος απο προβληματα που έλυσε προσθεσε Ελληνικα 100% σε ολο το κινητο και επισης προσθεσε και λαγκ στην απλη χρηση. Με την 8.1.4 το ελυσε (το λαγκ προβλημα).Ο/H varitimos84 έγραψε:
λογω αρκετων προβληματων (πχ προβλημα στην καμερα) κατεβασαν τις τελευταιες 2 ενημερωσεις της global... οποτε σαν τελευταια επισημη στο site της xiaomi ειναι η 8.0.4.0
δε γνωριζω αν εχει αυτη μεσα ελληνικα.... οποτε αναμενουμε νεα εκδοση απο βδομαδα
Ο/H insideman75 έγραψε:
Η 8.1.2 ειναι η τελευταια global official η οποια εκτος απο προβληματα που έλυσε προσθεσε Ελληνικα 100% σε ολο το κινητο και επισης προσθεσε και λαγκ στην απλη χρηση. Με την 8.1.4 το ελυσε (το λαγκ προβλημα).Ο/H varitimos84 έγραψε:
λογω αρκετων προβληματων (πχ προβλημα στην καμερα) κατεβασαν τις τελευταιες 2 ενημερωσεις της global... οποτε σαν τελευταια επισημη στο site της xiaomi ειναι η 8.0.4.0
δε γνωριζω αν εχει αυτη μεσα ελληνικα.... οποτε αναμενουμε νεα εκδοση απο βδομαδα
en.miui.com/download-309.htmlΟ/H takisfrag έγραψε:
Που τις βλέπεις αυτές τις global rom όταν η τελευταία που δίνει είναι η 8.0.4.0 ;![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν τις έχει βγάλει σε όλους.Ο/H takisfrag έγραψε:
@insideman75 στις έβγαλε σαν αναβάθμιση από τον updater ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk