Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Για το σαλόνι 5s και για το wc note 3 ??? :p :p
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγω που περιμένω ενα redmi note 4 κ έρχεται με developer global αν περασω την 8.0.4.0 stable λετε να μου βγαλει τις αναβαθμίσεις για 8.1 ωστε να εχει ελληνικα μεσα?? Ειναι για την κοπελα μου κ δεν θελω να τις περναω συνεχεια αναβαθμισεις...Mi 11 pro
-
Γιατί να μην αφήσεις την Global Developer, αν όντως έρθει με αυτήν??
Αυτόματες ενημερώσεις, Ελληνικά κ play store έχει κ αυτή..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
36 βαθμούς max θα πάει η μπαταρία με τον φορτιστή της Xiaomi. Φυσιολογικό είναι. Από 0-100 κάνει περίπου 2 ώρες, από μεγαλύτερο ποσοστό σαφώς λιγότερο.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί να μην αφήσεις την Global Developer, αν όντως έρθει με αυτήν??
Αυτόματες ενημερώσεις, Ελληνικά κ play store έχει κ αυτή..
Mi 11 pro -
Παιδιά το κινητό πετάει. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση 8.1.4.0 αλλά έφερε κάποια πράγματα που ήθελα όπως το screenshot. Lag ούτε για πλάκα. Κάμερα μου φαίνεται λίγο καλύτερη αλλα παίζει να είναι και placebo.
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδες εσας πως ειναι το wifi σας .
Μετα απο συγκριση με το Xiaomi_Redmi Note_2 που ειχα πριν , βλεπω οτι σε σημεια στο σπιτι που το 2 πινανει μια χαρα το 4 δεν βλεπει καν το ρουτερ . -
Καλημέρα κι από μένα. Αναβάθμιση έγινε και πλέον βλέπω και 4G από H+ που είχα πριν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Παιδιά θέλω κι εγώ να περάσω το 8.1.4.0 που μπορώ να το βρω? Και ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω είμαι καινούργια και δ ξέρω από αυτά !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα