Την είχανε ανεβάσει,αλλά για κάποιο λόγο κατέβηκε.Ο/H takisfrag έγραψε:
Ένα περίεργο πράγμα να μην της έχουν ανεβάσει στο en.miui !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Θεωρητικά την 8.0.4.0 μάλλον
Ο/H MarinaZwg έγραψε:
8.1.2.0
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους !
=============== Ιαν 7th 2017, 5:40pm ===============
Προσπάθησα να κάνω το update 8.1.4.0 αλλά που έλεγε ότι δε γίνεται γιατί ;; -
Ο/H MarinaZwg έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους !
=============== Ιαν 7th 2017, 5:40pm ===============
Προσπάθησα να κάνω το update 8.1.4.0 αλλά που έλεγε ότι δε γίνεται γιατί ;;
Και εμένα το ίδιο.. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Θεωρητικά την 8.0.4.0 μάλλον
Ο/H MarinaZwg έγραψε:
8.1.2.0
Κοντά έσκασα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
στην έκδοση ναι...στον mr zonk, κατακούτελα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πρωτάρης στο φορουμ αλλά εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά των xiaomi κινητών, έχω καταλήξει στο note 4. Αυτά που ζητώ από ένα κινητό είναι :
α) μπαταρία που να διαρκεί ώστε να μην είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι ( ιδίως όταν χρησιμοποιώ Internet, γιατί λόγω δουλειάς είμαι για πολύ ώρα καθημερινά )
β) γρήγορο internet με πολύ καλό wi-fi
γ) πολύ καλό gps
δ) καλή φωτογραφική και video ( όχι κατά ανάγκη άριστο )
ε) να μην κολλάει στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ( όχι ιδιαίτερα απαιτητικές, π.χ. δεν το χρησιμοποιώ για παιχνίδια, αλλά σκαναρίσματα και αποστολή/επεξεργασία εγγράφων )
στ) ανθεκτικό σε χτυπήματα/πτώσεις ( παιδιά στο σπίτι )
ζ) γενικά ένα κινητό τουλάχιστον διετίας
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά τα συγκεντρώνει το note 4 ή κάποιο άλλο μοντέλο, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας. -
-
Τι έγινε ρε παιδιά? Από το επίσημο site της MIUI εξαφανίστηκε η Global 8.1.2.0 αντί να προσθέσουν το επόμενο update που όλοι περιμέναμε, γυρίσαμε πισω στην 8.0.4.0 μαλλον οι Κινέζοι δεν κάνουν το Κινεζο, απλά κανουν Κινεζιές......
-
Το έχουν ξανακάνει να βάζω-βγάζουν εκδόσεις. Ας περιμένουμε να σταθεροποιηθούν τα πράγματα.
-
Ο/H dimagicas @yahoo.com έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πρωτάρης στο φορουμ αλλά εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά των xiaomi κινητών, έχω καταλήξει στο note 4. Αυτά που ζητώ από ένα κινητό είναι :
α) μπαταρία που να διαρκεί ώστε να μην είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι ( ιδίως όταν χρησιμοποιώ Internet, γιατί λόγω δουλειάς είμαι για πολύ ώρα καθημερινά )
β) γρήγορο internet με πολύ καλό wi-fi
γ) πολύ καλό gps
δ) καλή φωτογραφική και video ( όχι κατά ανάγκη άριστο )
ε) να μην κολλάει στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ( όχι ιδιαίτερα απαιτητικές, π.χ. δεν το χρησιμοποιώ για παιχνίδια, αλλά σκαναρίσματα και αποστολή/επεξεργασία εγγράφων )
στ) ανθεκτικό σε χτυπήματα/πτώσεις ( παιδιά στο σπίτι )
ζ) γενικά ένα κινητό τουλάχιστον διετίας
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά τα συγκεντρώνει το note 4 ή κάποιο άλλο μοντέλο, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας.
Xiaomi Redmi Pro - Full phone specifications -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα