Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, πως θα κάνω στο τηλέφωνο όταν μου στέλνουν sms να εμφανίζει το όνομα της επαφής και οχι το νουμερο πχ. +30694...... ?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
αποθηκευεις τους αριθμους ως επαφες
-
ή βάλε το number fixer κ βάλε σε όλες τις επαφές το +30 ή βγάλε από όλες τις επαφές το +30 αν στο κάνει σε επαφές που ήδη έχεις στον κατάλογό σου ή μπορεί τη συγκεκριμένη επαφή που σου δείχνει σαν αριθμό να την έχεις δύο φορές καταχωρημένη με διαφορετικό όνομα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ok παιδια.
..αν χασεις το κινητό για εντοπισμό δυστυχώς είναι μάπα.Καταλαβα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εσυ δεν είσαι ντόπιος από κει, είσαι αλλοδαπό στοιχείο κ προηγούνται οι γνήσιοι ντόπιοι που ρουφάνε πρώτοι το σήμα 4g, γι αυτό!!!!
Τώρα αν περισσέψει λίγο καμιά φορά, κάτι θα τσιμπησεις κ εσύ!!
-
εσύ ντόπιος δεν είσαι?
γι αυτό έχεις φουλ σήμα, αυτό λέμε ντεεεεεεε!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ντοπιος ειμαι αλλα δεν θελω να περνω το σημα των επισκεπτων.Το δινω απλοχερα, η Κοσμοτε ομως δεν το δινει στους επισκεπτες αλλα μου το γυρναει πισω, τα παραπονα στην κοσμοτε σκουλικακιε. χΑΧαΧΑΧΑχΑχΑΧα
-
-
Ο/H Futureshock έγραψε:
Εμενα το playstore συνεχιζει και κατεβαζει με 200-500kb/sec και δεν εφτιαξε με το τελευταιο update . Εχω global rom . Τι παιζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Futureshock έγραψε:
Εμενα το playstore συνεχιζει και κατεβαζει με 200-500kb/sec και δεν εφτιαξε με το τελευταιο update . Εχω global rom . Τι παιζει?
-
Ο/H Futureshock έγραψε:
Even dead i will fight. -
Με αλλα αρχεια δεν εχω θεμα. Χθες που κατεβαζα εφαρμογες πηγαινε σαν χελωνα, σε μια φαση 100kb/s. Και δοκιμη σε 2 δικτυα τα οποια βαρανε πανω απο 1mb/s. Πριν λιγο που δοκιμασα κατέβαζε κανονικα με 1mb/s.
Τεσπα δεν ειναι προβλημα απλα μου εκανε εντυπωση που γραψατε οτι διορθωθηκε. Θα το δοκιμασω και τις επομενες ωρες-μερες να δω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα