Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Καταλαβα. Πακετο... Μονογαμικος ο mtk... δεν αλλαζει android
=============== Φεβ 12th 2017, 3:00pm ===============
Παντως υπαρχει μια προσπαθεια για cm14 αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το φτασουν σε λειτουργικα επιπεδα. [ROM] [UNOFFICIAL] [WIP] CyanogenMod 14.1 - … | Xiaomi Redmi Note 4
Δεν νομιζω να χω ξαναδει aosp/cm σε mtk. -
Υπαρχει μια AOSP που εχουν φτιαξει οι ρωσοι Μετάφραση Google και ειναι ομως 6.0. Δεν εχω τολμησει να την δοκιμασω. Απο οτι καταλαβαινω ομως χρησιμοποιει ως βαση την MIUI, δεν ειναι κανονικη AOSP.
-
Ναι την εχω δει και γω. Δεν ειναι AOSP αλλα stock based στη πραγματικοτητα.
Το apollo lite παντως που ειναι με helio x20 πηρε nougat. Οποτε ισως καποιος ηρωικος developer στο xda οντως να το καταφερει να βγαλει nougat για rn4
Οπως και να χει θα δειξει. Δεν αξιζει να σκαμε. Αν συνεχισει εστω και ετσι το support και optimization η xiaomι, δεν βαριεσαι καλη και η mm. -
Aς πάρει miui9 κι ας μείνει με ΜΜ.
Even dead i will fight. -
Ακομα και αν χρησιμοποιησουν σαν βαση την ρομ του apollo lite, αν δεν υπαρχει εκδοση Nougat MIUI , καποια πραγματα οπως ο fingerprint sensor δεν θα δουλεψουν ποτε, απο οτι καταλαβαινω.
-
διαβαζω πως η NG τρωει παραπανω μπαταρια.. ισως διορθωθει με καποια updates αργοτερα.. αν ομως συνεχιζει να καταναλωνει.. τοτε καλυτερα MM με MIUI9
-
μπορειτε να μου προτεινετε απο που να αγορασω το note4;
από ευρωπαικη αποθηκη γλυτώνω σίγουρα τα τελωνεια; -
Ναι γλυτωνεις, αλλα επειδη συνηθως εχουν και μεταφορικα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το κοπο σε σχεση με αγορα απο ελληνικο καταστημα.
-
Ο/H Thermaikos έγραψε:
από ευρωπαικη αποθηκη γλυτώνω σίγουρα τα τελωνεια;
=============== Φεβ 12th 2017, 7:59pm ===============
Ο/H varitimos84 έγραψε:
ισως διορθωθει με καποια updates αργοτερα...
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ναι την εχω δει και γω. Δεν ειναι AOSP αλλα stock based στη πραγματικοτητα.
Το apollo lite παντως που ειναι με helio x20 πηρε nougat. Οποτε ισως καποιος ηρωικος developer στο xda οντως να το καταφερει να βγαλει nougat για rn4
Οπως και να χει θα δειξει. Δεν αξιζει να σκαμε. Αν συνεχισει εστω και ετσι το support και optimization η xiaomι, δεν βαριεσαι καλη και η mm.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα