Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Παιδες, η τελευταία global developer έχει Ελληνικά ή μόνο Ελληνική?? 8|

Ή δεν έχει καν developer?? :o
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Έχει ελληνικά την έχω περάσει σε δύο κινητά

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Pocofone
    • @Chrysostomos17
      α, οχι, δε μιλαω για updates για το Nikel, εκει οντως για γελια ειναι... αλλα γενικοτερα για Nougat αν θα διορθωσουν την καταναλωση της μπαταριας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

@Chrysostomos17
      α, οχι, δε μιλαω για updates για το Nikel, εκει οντως για γελια ειναι... αλλα γενικοτερα για Nougat αν θα διορθωσουν την καταναλωση της μπαταριας
      Τι πρόβλημα υπάρχει με την κατανάλωση της μπαταρίας πέρα από το deep sleep bug ? Ίσα, ίσα οι developer ROM (και οι δικές μας) έχουν Doze ενεργοποιημένο ώστε όταν το τηλέφωνο είναι εντελώς ακίνητο και μετά από 1-1μιση ώρα, όλες οι εφαρμογές παγώνουν, οι εφαρμογές που δεν είναι whitelisted δεν μπορούν καν να επικοινωνούν με δίκτυο και notifications και alarms παραπέμπονται στο επόμενο maintenance window κτλ. Αυτά είναι όλα features του MM.

Σε γενικές γραμμές να ξέρεις ότι συνήθως στις αναβαθμίσεις Android η κατανάλωση μπαταρίας γίνεται χειρότερη αντί για καλύτερη, τουλάχιστον μέχρι να στρώσει το λειτουργικό. Το Nougat είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο με πολλά θέματα, περισσότερα απ' όσα λύνει.
    • Ο/H Antretng έγραψε:

Ο/H Chrysostomos17 έγραψε:

και η ερώτηση τώρα....Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα πάρουμε Nougat?
      Ειχα διαβασει κατι φημες πριν λιγο καιρο οτι θα βγει beta αλλα οπως ειπα φημες...

Στη πραγματικοτητα, μπορει να μην ειναι ανακοινωμενο επισημα, αλλα θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην παρει update. Με 6 δεν βγηκε; Ειναι δυνατον να μην βγαλει ουτε ενα update?

=============== Φεβ 12th 2017, 1:00pm ===============
      Εδω μιλανε για beta update Xiaomi Redmi Note 4: How to install Android Nougat 7.0 in 4 steps.
      Ισως μιλανε για την sd εκδοση βεβαια.

Η beta που είδες και το more 4 είναι η έκδοση με Snapdragon. ,Δεν νομίζω ότι θα δούμε nougat για το δικό μας note.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταιες μέρες εχω παρατηρησει οτι ενω ειμαι full σε σημα με 4g oταν με καλουν εμφανιζεται κλειστο το κινητο μου.
      Επισης δεν μπορω να κανω κλησεις.

Αλλαξα μια πιο παλια ρομ ελληνικη και εβαλα την τελευταια fixed σημερα. Εβγαλα και ξαναεβαλα επισης τη σιμ για λιγο δουλεψε και μετα παλι τα ιδια.

Καποια συμβουλη?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Georgis13 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταιες μέρες εχω παρατηρησει οτι ενω ειμαι full σε σημα με 4g oταν με καλουν εμφανιζεται κλειστο το κινητο μου.

Αλλαξα μια πιο παλια ρομ ελληνικη και εβαλα την τελευταια fixed σημερα. Εβγαλα και ξαναεβαλα επισης τη σιμ για λιγο δουλεψε και μετα παλι τα ιδια.

Καποια συμβουλη?
      Για δοκίμασε να αλλάξεις σε 3G σήμα να δεις αν το κάνει. Μήπως έχεις κανενός είδους φραγή ενεργοποιημένη (είτε για τις εισερχόμενες, είτε για τις εξερχόμενες) ?

=============== Φεβ 12th 2017, 10:26pm ===============

Ο/H lak100 έγραψε:

εχω την 7.2.9 και εχω battery drain απο την διεργασια mediaserver τι να κανω?
      Συνήθως η διεργασία αυτή τρέχει όταν ακούς μουσική και μόνο. Βάλε μια φώτο που να δείχνει το drain, αν μπορείς.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Georgis13 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Καποια συμβουλη?
      Για δοκίμασε να αλλάξεις σε 3G σήμα να δεις αν το κάνει. Μήπως έχεις κανενός είδους φραγή ενεργοποιημένη (είτε για τις εισερχόμενες, είτε για τις εξερχόμενες) ?
      Οχι ουτε φραγη ουτε τιποτα δεν εχω πειραξει δηλαδη αρχισε να το κανει ξαφνικα.
      Το προβλημα ειναι οτι το κανει σε ακυρες στιγμες και δεν μου βγαζει ας πουμε οτι δεν εχω σημα.
      Απλα δεν μπορουν να με καλεσουν και δεν μπορω να καλεσω.

Θα δοκιμασω να βαλω prefer 3g και θα δω.

Ευχαριστω πολυ.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Georgis13 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Καποια συμβουλη?

=============== Φεβ 12th 2017, 10:26pm ===============

Ο/H lak100 έγραψε:

εχω την 7.2.9 και εχω battery drain απο την διεργασια mediaserver τι να κανω?
      Συνήθως η διεργασία αυτή τρέχει όταν ακούς μουσική και μόνο. Βάλε μια φώτο που να δείχνει το drain, αν μπορείς.

• Ο/H lak100 έγραψε:

Δεν βλέπω κάτι κακό. Άκουγες μουσική για αρκετή ώρα ? Βάλε ολόκληρη τη λίστα των εφαρμογών από το Gsam σε παρακαλώ.
    • Διαφήμιση
    • Γεια σας παιδιά. Πριν μια εβδομάδα πήρα για την κόρη μου το NOTE 3 SE, το οποίο δείχνει εξαιρετικό έως τώρα. Στην πορεία είδα ότι το ΝΟΤΕ 4 έπεσε πολύ και η διαφορά είναι λιγότερο από 9 ευρώ (3GB & 64GB μνήμη), οπότε το σκέφτομαι για την γυναίκα μου. Έχει διάφορες εκδόσεις και αν ναι ποια να προτιμήσω; Κάποιος μου είπε ότι το ΝΟΤΕ 3 έχει καλύτερη φωτογραφική. Είναι δυνατόν;;