Τον έχω διαβάσει τον οδηγό, απλά μου κάνει εντύπωση που στο Xiaomi MIUI Official Global Site λέει ότι μπορώ να ξεκλειδώσω και με global Stable ROM!!!!!!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H teodorzaf έγραψε:
Τον έχω διαβάσει τον οδηγό, απλά μου κάνει εντύπωση που στο Xiaomi MIUI Official Global Site λέει ότι μπορώ να ξεκλειδώσω και με global Stable ROM!!!!!!
-
Καλησπερα παιδιά. Έχω το redmi note 4, και ενώ είμαι άπειρα ικανοποιημένος από κάθε πτυχή του, έχω μεγάλο πρόβλημα με το battery drain. Πέφτει απίστευτα γρήγορα,με απλό web browsing, με κλειστά ακόμη τα sync, brightness κτλ. Διαβάζοντας στα φόρουμ είδα ότι ενδέχεται να είναι λόγω unofficial ROM. Επειδή όμως είμαι καινούριος στο θέμα, θα ήθελα να με βοηθήσετε λέγοντας μου αφενός μεν αν όντως είναι ή όχι η ρομ μου ανεπίσημη, και αφετέρου αν έχουν παρουσιαστεί και σε σας παρόμοια προβλήματα. Το κινητό είναι αγορασμενο από vickmall με official global.
-
Official Global stable φοράς...
Μπορείς να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..
Δες κ αυτό: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Official Global stable φοράς...
Μπορείς να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..
Δες κ αυτό: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Τι μπορει να λυσει η επαναφορα εργοστασιακων? Το κινητο το εχω μολις 4 ημερες, και απο την πρωτη στιγμη η καταναλωση ενεργειας ηταν υπερ του δεοντος μεγαλη. Κατα την πρωτη φορτιση δεν το αφησα να φορτισει για 5-6 ωρες, γιατι νομιζα οτι αυτο ειναι μυθος. Βεβαια διαβαζω στο ιντερνετ πολλοι να το θεωρουν λογω για μειωμενη χωρητικοτητα μπαταριας. Υπαρχει τετοια περιπτωση? Κι αν ναι, υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης της μπαταριας? -
Φορτισε το 5-6 φορες και μετά βλέπεις.
Εμένα μου βγάζει άνετα 4-5 ώρες οθόνης σε περίπου 48 ώρες λειτουργείας με ανοιχτο wifi, bluetooth, gps και κλειστα τα δεδομένα.
Even dead i will fight. -
Προτιμάς την αλλαγή μπαταρίας από τη δοκιμή της επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Προτιμάς την αλλαγή μπαταρίας από τη δοκιμή της επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων??
Οσο για τις 5-6 φορτισεις, υπαρχει περιπτωση να κανε τοση διαφορα?
Περιπου 70% consumption απο οθονη παιρνω, με τη φωτεινοτητα κατω του μισου. Θεωρειται λογικο? -
Πόσες ώρες αναμονή (διάρκεια της μπαταριας) κ πόσες ώρες SOT (ανοιχτή οθονη) πιάνεις κ με τι χρήση??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πόσες ώρες αναμονή (διάρκεια της μπαταριας) κ πόσες ώρες SOT (ανοιχτή οθονη) πιάνεις κ με τι χρήση??
-
Τα νούμερα σε διαψεύδουν....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα