αν έχεις 4 ώρες sot με 60% ακόμα μη το πεις ούτε του παπά.
Με την ίδια ρομ εγώ βγάζω 5 ώρες με το ζόρι στο σύνολο.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο θεμα ειναι οτι δεν ειχα 4 ωρες screen time, εκτος κι αν ειμαι τοσο τρελος. Και αυτο με προβληματιζει, μηπως δηλαδη για καποιο λογο καταναλωνει ενεργεια η οθονη χωρις να ειναι ανοικτη. Δε ξερω αν ειναι εντελως απιθανο αυτο που λεω, ενδεχομενως να ειναι. Αν οντως ημουν 4 ωρες πανω απο το κινητο και επεφτε μολις 40% θα ημουν ικανοποιημενος. Εξαλλου, ειναι λογικο να λεει οτι εχω 4 ωρες SoT αλλα οι εφαρμογες να μην εχουν καψει τιποτα? Δηλαδη τι εκανα? Εβλεπα την αρχικη μου? 80% καταναλωση απο οθονη..? Οπως και να χει σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις.Ο/H Chrysostomos17 έγραψε:
αν έχεις 4 ώρες sot με 60% ακόμα μη το πεις ούτε του παπά.
Δεν μπαινει σε deep sleep.Ο/H alexlio91 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα 4 ωρες screen time
Όχι δείχνουν ότι μπαίνει σε deep sleep αλλά το 39% είναι τραγικά μικρό ποσοστό. Θα έπρεπε κανονικά να έχεις πάνω από 60-70%. Μπες σε παρακαλώ στο γράφημα της μπαταρίας από την εφαρμογή ασφαλείας -> Μπαταρία -> Χρήση Μπαταρίας και πάτα το ρολόι πάνω δεξιά και βάλε τη φωτογραφία να την δούμε. Θα μας δώσει μια πιο σφαιρική άποψη του τι έχει συμβεί. Επίσης φωτογραφία από τη χρήση εφαρμογών (αυτό θα το πατήσεις μέσα από το Gsam εκεί που λέει app usage το βελάκι στα δεξιά του app usage).Ο/H alexlio91 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα πως ερμηνεύονται αυτά βέβαια. Δείχνουν ότι έχω πρόβλημα να μπω σε deep sleep?
Ο/H teodorzaf έγραψε:
Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε.
Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε developer, αν είσαι και κλειδωμένος.
Δηλαδή είναι με global 8.1.2? Και έχει και ελληνικά?Ο/H insideman75 έγραψε:
Πάντως επίσημα στην Ελλάδα ήρθαν με 8.1.2 το ανοίξαμε έκθεση στο μαγαζί.Ο/H teodorzaf έγραψε:
Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε.
Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε developer, αν είσαι και κλειδωμένος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk