Καλημερα στην κοινοτητα και απο μενα. Μολις περασα την 8.1.6 για την ωρα δεν εχω γνωμη ακομα για μπαταριες κτλ. Μπορω να πω μονο οτι η σιμ λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα οπως και ολο το τηλεφωνο. Αν θελετε και το θεωρειτε χρησιμο επειδη εχω ρεπο σημερα και αρα χρονο μπορω να ποσταρω γενικες εντυπωσεις το βραδακι που θα το εχω στρεασαρει το κινητο με διαφορα σεναρια χρησης.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μονο XTRV με λειτουργική ΣΙΜ , ΙΜΕΙ , κ.λ.π. .. αυτά για το νίκελ ..
Ακόμα κι αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και πάλι ποτε μία official δεν θα μπορεί να φτάσει ούτε στο μισό μία custom , πόσο μάλλον μία XTRV .
@insideman75
Έχεις παλιά ρομ , υπάρχει η 8.1.8.0 και πριν δύο μέρες βγήκε και η 8.1.10.0 , καλύτερα προχωρά στην τελευταία ..
Όσο για τις ΣΙΜ , εσύ είσαι από τους τυχερούς , δεν το είχαν όλες οι συσκευές αυτό -
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαρ 1st 2017, 1:49pm ===============
Ο/H gkalen έγραψε:
Έχεις παλιά ρομ , υπάρχει
-
Την πέρασα και εγώ εχθές.
Μια χαρά δουλεύουν όλα όπως και πριν. -
@insideman75
Α καλά , νόμιζα ότι έλεγες για XTRV .. δεν ειχα δει ότι είστε ακόμα σε 8.1.6.0 στην official global. -
Βελτίωση στην μπαταρία έχετε δει?
-
Μπα,τα ίδια πάνω κάτω.
ετσι κι αλλιώς δεν έγραφε κάτι για βελτίωση της μπαταρίας. -
Μας μα κανουν τους Κινέζους σχετικά με την μπαταρία
-
για την ωρα το μονο που με εχει χαλασει (αφου δεν περιμενα με αυτο το update να λυθει το θεμα της μπαταριας) ειναι οτι μου εβαλε εται θελω το duo της google.
-
Παιδιά καλησπέρα, ενώ μου κατεβάζει την 8.1.6 δεν μου την κάνει εγκατάσταση, η συσκευή κάνει επανεκκίνηση, εμφανίζει την μπάρα της διαδικασίας αναβάθμιση και κανει σχεδόν αμέσως ξανά επανεκκίνηση και μου λέει οτι απέτυχε η αναβάθμιση,το έχω κάνει ήδη 4-5 φορές, η συσκευη έχει 8.1.2.0(MBFMIDI), κάποια βοήθεια;;;
-
μήπως για κάποιο λόγο δεν στην κατεβάζει σωστά?? Μπορείς να την κατεβάσεις από υπολογιστή εσύ και να δοκιμάσεις να την περάσεις μέσω miui updater
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα