Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την μπαταρία. Δεν γίνεται να έχει 4100 και να κραταει 1 μέρα και κάτι. Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για την βελτίωση της μπαταρίας και αν γίνει ποτέ?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H JIMZOG έγραψε:
Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την μπαταρία. Δεν γίνεται να έχει 4100 και να κραταει 1 μέρα και κάτι. Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για την βελτίωση της μπαταρίας και αν γίνει ποτέ?
=============== Μαρ 7th 2017, 8:26am ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν υπάρχει οδηγός για unbrick της συγκεκριμένης συσκευής, να μην παιδεύεται το παιδί??
Αγαπητέ φίλε @AsteriosRemvos. Θα κάνεις τα εξής:
Καταρχήν θα ξεκλειδώσεις bootloader (αγνόησε το βήμα 1 στον οδηγό και αν χρειαστεί βλέπουμε), στην έκδοση αυτή που έχεις, την unofficial δηλαδή. Το έχουν κάνει πάρα πολλοί, μια χαρά θα δουλέψει.
Θα κατεβάσεις από εδώ τη ROM του link "Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download". Θα είναι η 8.1.6 Global Stable κατά πάσα πιθανότητα.
Μετά θα πας σε αυτόν τον οδηγό εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) και θα τον ακολουθήσεις πιστά μέχρι ΚΑΙ εκεί που λέει "Για Scatter loading File επιλέγουμε το MT6797_Android_scatter.txt από τον φάκελο που έχουμε κάνει extract την Rom που κατεβάσαμε όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία."
Μετά θα ξε-τσεκάρεις από το sp flash tool τα πάντα ΕΚΤΟΣ του cust (δηλαδή επιλεγμένο θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ το cust). Σου θυμίζω ότι σύμφωνα με τον οδηγό θα πρέπει να έχεις αντικαταστήσει το cust.img της ROM με αυτό του οδηγού (το πατάς από επάνω, overwrite).
Μετά πατάς το Download κουμπί και έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάς πατημένο το Volume down (-) και συνδέεις το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Θα δεις μια κόκκινη μπάρα στο εργαλείο να είναι στο τέρμα και σε 1-2 δευτερόλεπτα το παράθυρο του chip info στα αριστερά του εργαλείου. Σχεδόν ταυτόχρονα η κόκκινη μπάρα θα γίνει κίτρινη και θα αρχίσει να γεμίζει. Άσε κάτω το volume down και περίμενε μερικά δευτερόλεπτα. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 10-12 δεύτερα και θα πάρεις ένα παράθυρο με ένα πράσινο tick και Download Ok. Αποσύνδεσε το κινητό από το USB.
Μετά ακολουθείς τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. Προσοχή. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ FORMAT DATA, δηλαδή μετά την είσοδο στο TWRP θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες μετά το σημείο "Ποιο συγκεκριμένα θα κάνουμε τα παρακάτω..."
Δοκίμασέ τα αυτά και αν κολλήσεις ή κάτι αποτύχει το κοιτάμε. Λογικά θα βοηθήσει και ο @derveni -
-
-
Η τελευταία δεν είναι η 8.1.6.0?
-
@AsteriosRemvos
Ακολούθησε αυτά που σε λέει ο @BanditGR. Επειδή έχεις ανεπίσημη rom και πρέπει να περάσεις σε official rom. Είναι γνωστό ότι η ανεπίσημες παρουσιάζουν πολλά προβλήματα. Δείξε εμπιστοσύνη στα παιδιά που θέλουν να σε βοηθήσουν το έχουν κάνει και σε άλλους με τέτοιες rom. Ξεκίνησε την διαδικασία, διάβασε καλά τον οδηγό και πήγαινε βήμα - βήμα όπου έχεις αμφιβολία ρώτα.
Φιλικά στα λέω. -
Φίλε. Νομίζω ότι απαντάει σε ένα αστέριο ο οποίος έχει ανεπίσημη rom.
=============== Μαρ 7th 2017, 9:21am ===============
Κανονική έχω εγώ
=============== Μαρ 7th 2017, 9:38am ===============
Παιδιά είναι λογικό αυτό με την μπαταρία? Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχει άλλος αντίστοιχο προβλημα για να δω τι θα κάνω -
-
Για πες καμία γνώμη για την μπαταρία.
-
Ο/H JIMZOG έγραψε:
Για πες καμία γνώμη για την μπαταρία.
Πες μου τώρα ότι έχεις και παλιά SIM (δηλαδή 3G και όχι 4G)... -
Εξαρτάτε από την χρήση που κάνεις. Τι εννοώ θα αναρωτηθείς τώρα. Εγώ για να πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα κάνω χρήση 3G όταν θέλω να δω κάτι όπως και για το wifi, τον συγχρονισμό τον έχω απενεργοποιημένο, όπως επίσης και το GPS απενεργοποιημένο το ελέγχο μάλιστα γιατί κάποιες εφαρμογές ζητούν πρόσβαση στην τοποθεσία και από κεκτημένη ταχύτητα το ενεργοποιούμε, το find devices επίσης off, αυτόματη φωτεινότητα όχι πάνω από 50%. Και φυσικά έχω απενεργοποιήσει το ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα