Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• To deep sleep είναι πρόβλημα του nikel που υπάρχει από τότε που κυκλοφόρησε, η Xiaomi δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτό (και πλέον δεν ελπίζω ότι θα κάνει προσωπικά) εικάζεται ότι οφείλεται σε πρόβλημα του SoC, εμφανίζεται σε αυτούς που έχουν παλιά SIM (3G και όχι 4G) και η μόνη σίγουρη λύση που γνωρίζω είναι η αλλαγή SIM. Την SIM που έχεις πότε την προμηθεύτηκες ? Πρόσφατα ? Αν ναι, υπάρχει και η περίπτωση να οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Εγκατέστησε από το Play Store, το GSAM Battery Monitor, φόρτισε το κινητό full, και άστο 30 λεπτά - 1 ώρα με κλειστή οθόνη και μετά βάλε εδώ εικόνα από το Gsam και τις υποκατηγορίες αυτού. Αν οφείλεται σε εφαρμογή θα φανεί εκεί και πιθανό να μπορέσουμε να το διορθώσουμε.
    • Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. Την σιμ την έχω σίγουρα 2μιση χρόνια αλλά είναι 4g. Θα κάνω αυτό που μου είπατε το μεσημέρι και θα σας στείλω

=============== Μαρ 7th 2017, 12:59pm ===============
      Μετά από 40 λεπτά είναι αυτό. Και χωρίς χρήση
      Images
      • Screenshot_2017-03-07-12-56-27-047_com.gsamlabs.bbm.png

328,21 kB, 1.080×1.920, viewed 68 times
    • Ωραία θα πατήσεις τα βελάκια δίπλα από screen, phone radio, held awake (οπωσδήποτε αυτό) και app usage και θέλω φώτο για κάθε μια οθόνη που θα εμφανιστεί.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Δεν είναι αυτό, και η stable σταθερή είναι απλά είναι ανεξήγητα πίσω σε ενημερώσεις, από πολλές απόψεις.
      δες τωρα τι με κανεις........................... να περασω την dev :/ παααλι απο την αρχη στησιμο.......πφφφ
      Και εγώ για εκεί με κόβω...
    • Αυτά έχουμε bandit
      Images
      • Screenshot_2017-03-07-17-36-50-640_com.gsamlabs.bbm.png

216,02 kB, 1.080×1.920, viewed 85 times
      • Screenshot_2017-03-07-17-36-57-512_com.gsamlabs.bbm.png

105,97 kB, 1.080×1.920, viewed 80 times
      • Screenshot_2017-03-07-17-37-14-019_com.gsamlabs.bbm.png

114,95 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
      • Screenshot_2017-03-07-17-37-04-320_com.gsamlabs.bbm.png

101,12 kB, 1.080×1.920, viewed 77 times
      • Screenshot_2017-03-07-17-37-25-250_com.gsamlabs.bbm.png

74,64 kB, 1.080×1.920, viewed 77 times
    • Τα βλέπω αλλά...

1) Δεν βγαίνει νόημα χωρίς να το έχεις αφήσει τουλάχιστον μισή ώρα κλειστό. Αν τις πήρες όταν έβγαλες το φορτιστή τις photos, δεν έχει προλάβει το κακόμοιρο το Gsam να καταγράψει τίποτα για τις εφαρμογές σου.

2) Θα πας κάτω δεξιά στις 3 τελείες -> More -> Enable More Stats. Αφού προφανώς δεν έχεις root (είσαι σε Official Global Stable) θα πατήσεις No root? Show me How. Θα κατεβάσεις τα command line tools από το link που σου δίνει η εφαρμογή και θα τα εγκαταστήσεις στο PC σου. Μετά θα πατήσεις : OK' I've got ADB installed! Ακολουθείς τις οδηγίες κατά γράμμα. Ενεργοποιείς USB debugging (πάτα πάνω στο link του USB debugging στο μήνυμα για να δεις από που γίνεται αυτό) και τρέχεις την εντολή που σου δίνει το πρόγραμμα από γραμμή εντολών στο PC, στον ίδιο φάκελο που εγκαταστάθηκαν τα εργαλεία σου από πριν (αν σου βγει κάποια ειδοποίηση στο κινητό να επιτρέψεις τη σύνδεση επέτρεψέ την). Πατάς Ok, ADB is active. Τέλος γράφεις την επόμενη εντολή που σου βγάζει στην ίδια γραμμή εντολών και θα δεις ότι η συμπεριφορά και η αρχική οθόνη του Gsam θα αλλάξει ελαφρώς. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να δεις σωστά στο App Usage της εφαρμογής τι σου "τρώει" μπαταρία. Όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις πρωτού το αφήσεις ήσυχο για καμιά ώρα.

Μετά βάλε πάλι φωτογραφίες. Είναι σπαστικό το ξέρω αλλά τα προβλήματα μπαταρίας θέλουν υπομονή δυστυχώς. Θα τον βρούμε τον ένοχο.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά επειδή είμαι φαντάρος ειναι αδύνατον να δουλέψω από υπολογιστή. Θα το στείλω στο μαγαζί και θα ενημερώσω. Πιστεύω θα έβρισκα λύση με τις προτάσεις του Bandit. Σας ευχαριστώ πολύ για την προθυμία που δείξατε.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H lak100 έγραψε:

προτιμω την rom του φορουμ με τα extra καλουδια απλα βλεπω οτι δεν υπαρχει η 8.2 ακομα για note 4
      Όπως έχω ξαναπεί και να υπάρξει 8.2, μια τρύπα στο νερό θα είναι. Η XTRV 7.3.2 dev βρίσκεται ΗΔΗ στο MIUI 8.3, είναι σταθερότατη και άψογη σε μπαταρία, αποκρισιμότητα, αφαίρεση bloatware/spyware και απόδοση. Έτσι όπως την έχουν κάνει την κατάσταση οι Κινέζοι με τις Global Stable στο nikel, μια να βγάζουν, μια να παίρνουν πίσω, να ανακοινώνουν την 8.2 και να βγάζουν 8.1.6 και έχει ο Θεός...μόνο θλίψη προκαλούν και ωθούν ουσιαστικά τον κόσμο να βάλει τις πολύ καλύτερες developer (είτε επίσημες, είτε ανεπίσημες).
      Η developer rom όπως η XTRV 7.3.2 είναι root;
    • Διαφήμιση