Καλημερα..Έχω προσέξει με το που άλλαξα ρομ και έβαλα official και συγκεκριμένα την 8.1.6 άρχισε να καταπίνει την μπαταρία...Και κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που έκανα όταν είχα την unofficial και συγκεκριμένα την 8.0.5.0.0 .. και όταν είχα την unofficial δεν κατέβαινε η μπαταρια...Δηλαδή πολύ δύσκολα άδειαζε... Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Μόλις το παρέλαβα!Redmi note 4!Miui Global 8.1.Προβληματα τώρα:στο ευρετήριο δεν δουλεύει το scroll για αναζήτηση!Δεν μπορώ να συγχρονισμός επαφές με το fb!Έχω καταβάσει το sync.Me,τις φτιάχνει για λίγο αλλά δεν τις κρατάει!Τι κάνω,;Βοηθήστε σαϊνια!
-
Ο/H AnnaNik έγραψε:
Μόλις το παρέλαβα!Redmi note 4!Miui Global 8.1.Προβληματα τώρα:στο ευρετήριο δεν δουλεύει το scroll για αναζήτηση!Δεν μπορώ να συγχρονισμός επαφές με το fb!Έχω καταβάσει το sync.Me,τις φτιάχνει για λίγο αλλά δεν τις κρατάει!Τι κάνω,;Βοηθήστε σαϊνια!
-
how?
-
-
oκ!Και τώρα;
-
-
θα τα γράψω ,όλα γιατί δεν ξέρω πως το ανεβάζω!sorry η σχετοσυνη μου!!!! Έκδοση Adroid 6.0 MRA58K. MIUI έκδοση MIUI Global 8.1Σταθερη 8.1.6.0(MBFMIDI). Επεξεργαστής. Δεκαπυρηνο Max 2,11GHz. RAM3.00 GB. Εσωτερικη μνήμη. 20.02 διαθέσιμο 32,00 σύνολο. Έκδοση βασικού φάσματος MOLY.LR11.W1603 MD.MP.V13.18.P66. Έκδοση Kernel 3.18.22+. Αριθμός έκδοσης. MRA58K.
-
Η ROM έτσι πως μας τα λες είναι οfficial.. τώρα για να είμαστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει όντως καλά, κανε ένα factory reset (θα μας πουν και τα παιδιά).Τ συσκευή την προμηθευτικες απο ελληνικό κατάστημα ?
-
ναι,public! Δηλαδή να κάνω επαναφορά εργοστασιακών;
-
Θα ήταν καλό να κάνεις για να δούμε αν είναι θέμα απ το σεταρισμα.Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν έχεις δώσει δικαιώματα στο facebook για τις επαφές!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα